Visa ett inlägg
Gammal 2019-04-27, 09:20   #69
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 216
Sharp$: 57335
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Harran har ju knappt förlorat felfri och med framspår sätter jag den före framför bakspårshästarna som är lika mycket spelade. TÄNKTE jag säga, men ser nu att jag räknat med fel kusk, trodde det var Marc som körde! Waldmüller kör väl ca 1 rikstotolopp per år. Nej då luktar det desto mer vingel!

Vevade igenom Ginas lopp nu och jag tror väl inte riktigt på att hon har den rätta udden att vinna ett stenhårt bronsförsök från bakspår, har nog kommit till sin klass lite. Och kusken är bra, men det är ingen Goop-klass liksom som kan ge det där lilla extra.

Jag landar nog i Staro Leonardo som tredjeval i loppet! Pållen kan lägga iväg bra, är jämn och säker och kommer få en bra löpning garanterat utan tokkörning för Lövgren kör gärna lite avvaktande med denna. Tror kanske inte ens han tillhör de 5 bästa hästarna i loppet, men de flesta andra har handikapp på den i och med förutsättningarna och harn ligger bara på 4%.

Angående Cobbys kollade jag precis Uhrbergs blogg för att se så han inte lämnar något avslag eller är inne på att hitta på någon tokig. Men det låter väl inför:

"V75-6: 10 Vlad del Ronco var överlägsen senast i V75-finalen och jag tror att Åby-hästen blir svårstoppad igen. 5 Vincero´Gar lär bli hårt streckad, dock inte min 4 Cobbys Olifant men jag tycker att han är minst lika bra som dem jag nämnt så jag andas optimism. Fem streck här."
När du rullar Ginas lopp bör du tänka på att hästen inte gått barfota runt om i år. Bara barfota bak en gång. Idag aviseras barfota runt vilket varit ett jätteplus tidigare . Men ännu mer intressant är att tränaren i intervjun med spelvärde pratar om jänkarvagn för första gången någonsin . Du bör alltså tänka på att det idag kan bli helt annan utrustning än vad du baserar dina slutsatser på och således en helt annan prestation . Har du inte den infon är det lätt att du blir lurad av senaste loppen. Men var inte helt bestämt med första jänkarvagn så du bör hålla koll på den infon under dagen. Sen är vädret fortfarande ett frågetecken också. Har regnat mycket i Malmö i natt och på förmiddagen men ännu inte nått Göteborg tydligen.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat