Visa ett inlägg
Gammal 2019-04-29, 13:03   #263
Nicksson
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 560
Sharp$: 3177
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av PTV Visa inlägg
Så det är +-0 jämfört med hur det var innan, för de flesta i alla fall. Det är alltså ingen förbättring, även om de vill få det att låta så när de säger att de sänker kommissionen från 6.5 till 5.0.
Faktum är att vi fortfarande betalar 30% mer i kommission än vad de exempelvis gör i UK, precis som vi gjort sedan 2014, och nu dessutom med en sämre sajt.
Att sajten är sämre vet jag inte om jag håller med om. Avsaknaden av profit & loss i historiken är däremot enormt störande. Vad beträffar spelsäkerheten så känns det som att de har höjt sig lite, jag känner mig mindre orolig att lämna ordrar in play mot vad jag gjorde för några år sedan.

Att förhållandena blir sämre för varje år som går är däremot ett faktum. Det är mjukvara vs mjukvara och en hel del konstiga fiktiva matchningar där betfairs egna botar matchar varandra av någon anledning. Om detta är för att likviditetssifforna ska se bättre ut vet jag inte.

Efter att ha följt utvecklingen under 12 år så börjar jag att fundera på hur länge det kommer att fortsätta nedåt och till vilken punkt det kommer att bli helt ohållbart att göra pengar. Tyvärr har dem satsat i stort sätt allt på sportsbooken de senaste 5-6 åren. Har en liten känsla av att de inser det nu och försöker göra ngt med exchangen.
Nicksson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat