Visa ett inlägg
Gammal 2019-05-03, 17:44   #76
Memorize
 
Reg.datum: okt 2018
Inlägg: 135
Sharp$: 503
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lumiere Visa inlägg
Nej vart och vartannat bolag har inte dessa regler. Har du inte ägnat dig åt bedrägeri eller annat fusk så får du dina pengar som du har vunnit precis som jag fick av Bet365 innan de förklarade mig för icke önskvärd och slängde ut mig.

Casumo tar sig rätten att konfiskera dina vinster helt efter bevåg trots att du inte har gjort något som helst fel och det är ju en jävla skillnad. Hade någon korkad medlem rekommenderat detta så hade det inte gjort så mycket men när en administratör på ett som det påstås seriöst spelforum gör det så är det helt uppåt väggarna. Snacka om att vara köpt, det är ju för fan pinsamt...
Förstår inte varför du fortsätter kackla om bet365 och jämför det med Casumo? Har du fått några vinster konfiskerade på Casumo ens? Nepp, dåså, kom tillbaks och gnäll när du har fått det vettja, hur låter det?
De tar sig rätten att konfiskera vinstern på grund av ditt spelmönster, ja, det kan låta sjukt, men har som sagt själv fått ut flera större uttag, och då har jag haft sjuhelvetes galna spelmönster, så har svårt att tro det händer speciellt ofta, om ens alls.

Läs andra sidors villkor och du ser liknande på säkert 9/10. Ta t.ex. Betssons regel (20:3 om jag minns rätt), där det står klart och tydligt att de i princip kan göra vad de vill så fort de misstänker något, deras beslut är dessutom slutgiltigt och kan ej ändras, du godkänner alltså i grund och botten att du är deras slyna om du väljer att spela där.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+10)
Memorize är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat