Visa ett inlägg
Gammal 2019-05-05, 23:02   #5
tosjodin
 
Reg.datum: jul 2016
Inlägg: 42
Sharp$: 673
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Viroid Visa inlägg
Cruzado? Går han att locka hit?

Bel Avis tackade väl nej?

Vad säger man om Perfect Spirit?

Disco Volante?
Heavy Sound kan jag stå ut med att se.

En finsk häst hör ju till traditionen, Next Direction?

Någon dansk häst som gör bra ifrån sig i Copenhagen Cup kommer väl med.

Har dålig koll på norska snabblopparna. Någon som gjort något vettigt där? Looking Superb är ju annars redan inbjuden.
Lika dålig koll har jag på tyska/holländska hästar, har de något vettigt på gång?

En italienare vore ju intressant som internationellt inslag, men de var rätt bleka i Lotterian.

I övrigt blir det väl mest hedersutmärkelser. Dante Boko, Handsome Brad, Racing Mange, Charrua Forlan, Lucifer Lane?
Att Cruzado eller någon jänkare ska komma känns tyvärr långsökt, hörde att Peter Andersson surrade om Atlanta idag i GS75-sändningen. Vi får nog hoppas att Svanen får sug att komma hit nästa år med Six Pack så kanske Bender öppnar plånboken och ordnar med ett plan på nytt.

Man tycker ju alltid att Elitloppet på förhand är väldigt bra men i år tror jag ändå att det kan bli något alldeles extra med två riktigt vassa hästar från Bazire och våra egna två superstjärnor som dessutom har sista chansen att vinna Elitloppet bägge två. Är det nåt att anmärka på är det väl den förmodade avsaknaden av några jänkare och italienare. Vitruvio kändes ju väldigt het innan Lotterian men efter det känns väl betydligt mer tveksamt. Urlo dei Venti är väl rimligen också helt avskriven.

Om man ska spekulera i de nio kvarvarande platserna så går ju en till vinnaren av guld i Gävle. I övrigt ser jag Heavy Sound och Ringostarr Treb som helt givna. Jag tycker också att Next Direction, Handsome Brad och Disco Volante gjort sig förtjänta av en inbjudan efter deras senaste insatser. Makethemark bör väl också få en inbjudan om man vill vara med. Sedan räknar jag med att Cyber Lane också får vara med om de vill, trots att han egentligen kändes hetare för ett år sedan när de tackade nej. Sista platsen skulle jag i dagsläget ge till Dante Boko, man vill ju gärna ha med Kolgjini i Elitloppet.
tosjodin är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat