Visa ett inlägg
Gammal 2019-05-05, 23:54   #7
Piraten
 
Reg.datum: aug 2018
Inlägg: 591
Sharp$: 5514
Standard

Bahia Quesnot fick ett bra spår i gulddivisionen på lördag, och bör ha goda chanser att vinna. Det vore ett trevligt ekipage att få med i elitloppet.

Cruzado dela Noche skulle även han vara en extra krydda i elitloppet, även om det inte är någon osynad jänkare på långa vägar. Men en mycket bra häst, som absolut har i ett elitlopp att göra.

Next Direction blev det ju lite skrik om efter andraplatsen bakom Readly Express. Han har absolut ingenting att komma med mot de bästa i ett eventuellt elitloppet, men han är betydligt roligare att ha med än hästarna vi ser på V75 var och varannan vecka och han är definitivt inte sämre. Gärna för min del.

Heavy Sound är ju given sett till kapacitet och den senaste insatsen. Det känns dock ganska iskallt när en tränare har tre hästar med i elitloppet. Men, men, han kan ju inte rå för att han har så många topphästar. Heavy håller jag näst högst i stall Redén och han blir en riktig bubblare bakom giganterna.

Från våra grannländer i väst och syd hittar vi inga aktuella deltagare, såvida inte Lionel plötsligt hittar tillbaks till sina forna glansdagar och vinner överlägset på lördag. Det är dock inte särskilt troligt.

Italienarna var bleka i lotterian och från Tyskland finns det inte mycket att hämta. Då återstår det mest de inhemska ekipagen till slut, och kanske även någon mer fransos.

Disco Volante gjorde sig aktuell efter prestationerna i lotterian. Han bevisade att han klarar av två heat med bravur och kan sätta en riktig prägel på loppen med sin startsnabbhet. Han räckte in mot Bel Avis i finalen, men han slog flera bra hästar i övrigt. Är inte synad mot våra svenska giganter vilket är positivt i sammanhanget.

Vi får sen se vad som händer i Köpenhamn. Cyber Lane har ju bevisat att han inte duger mot de allra bästa vid ett flertalet gånger och känns väl inte lika het som tidigare. Trots att jag verkligen gillar honom så är nog Makethemark och Handsome Brad något mer aktuella för dagen, framförallt den förstnämnda.

Vad gäller firma Kolgjini så vore det givetvis väldigt roligt om de var med i Elitloppet, men Dante Boko har ingenting där att göra som nioåring.
Piraten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat