Visa ett inlägg
Gammal 2019-05-10, 14:46   #27
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 123

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
De har nog räknat på det hela och kommit fram till (den riktiga) kalkylen att det inte är pengarna värt att investera för att behålla servicenivån för majoriteten av 70-plussarna som inte kan/vill gå över till att spela över mobilen. De är oftast varken storlirare eller riktiga speltorskar och så dör de ju faktiskt av snart om man ska vara krass. Sen kommer många fortsätta gå till banan ändå, men lira mindre såklart.

Om man bara ser till siffrorna är kalkylen riktig alltså. Tittar man på mer mjuka värden är det trist. Till och med 2018 insisterade jag för det mesta när jag var på bana att spela med kupong och gå till luckan när jag var på banan. För "känslans" skull. Men nu är det inte på agendan alls.

Jag undrar också hur det blir på de riktiga stordagarna när mobilmasterna inte är dimensionerade för folkmassorna. Blir nog ett riktigt fiasko under Elitloppet och andra stordagar på landsorten på lördagarna i sommar. Var redan problematiskt på Olympiatravet hörde jag någonstans. Blir en anledning att ligga i framkant med lite nyare telefon kanske, brukar ligga ett par år efter på den fronten annars.

Ser man på positiva aspekterna för omsättningen så kommer den ju öka när det väl fungerar och folk accepterar premisserna. Man hoppar inte över ett spontanspel för att man sitter bekvämt en bit ifrån spelluckan. Och man står inte i totokön som ett fån med en hundralapp i handen när loppet startar.
4G var det inga problem med alls för mig på Olympiatravet. Fungerade helt utan minsta lilla fördröjning eller strul.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat