Visa ett inlägg
Gammal 2019-05-19, 09:24   #27
legolasse
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 688
Sharp$: 3010
Standard

Sorbet klar för Elitloppet dessutom med Jepson bakom tömmarna! I mina ögon en potentiell skräll då toppform på både häst och kusk.

Nu är 14 av 16 platser klara, snart får vi reda på vilka som får de två sista platserna. Har vi några tankar eller önskemål om vilka som borde få platserna?

Känslan är att Johan Untersteiner får en av platserna. Problemet är att fixstjärnan Cyber Lane inte visat den där blixtrande formen som man hade hoppats på. Andra alternativ är Pastore Bob eller Day or Night In men för mig är dessa två endast utfyllnadshästar. Cyber Lane kanske också är det i nuvarande form men det finns ändå mer stjärnglans runt den hästen vilket är viktigt i sammanhanget så tror och hoppas på att Cyber Lane får en av platserna.

Den sista platsen kanske går till en otippad flagghäst? Nja har svårt att se vilken det i så fall skulle vara. Tror mest på att Bergh får en plats med någon av Muscle Hustle eller Mindyourvalue W.F. Muscle Hustle tror jag egentligen har varit Berghs förstaval men då tveksam form tror jag mer på formtoppade men inte distansgynnade Mindyourvalue W.F. (se Utah Bulwark!)

Så mina tips gällande de två sista platserna blir alltså Cyber Lane och Mindyourvalue W.F.

Snart vet vi...
__________________
Trav är trav!

Senast redigerad av legolasse den 2019-05-19 klockan 09:41.
legolasse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat