Visa ett inlägg
Gammal 2019-05-23, 09:02   #179
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 124

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg

Ingen kan övertyga mitt öga och vad jag ser och uppfattar. Sitter med travet hela dagarna och kollar alla lopp som körs i alla länder varje dag 24/7 så att frugan vill skiljas typ. Jobbar ej.
Att det är slump i vissa fall ja. Men som jag sa slumpen händer mycket ofta då i sådana fall och det är något jag har med i beräkningen. Partanen med två hästar med i loppet och en av dem vinner. Brukar hända mycket ofta oxå. Att när en tränare har två hästar med i loppet då vinner någon av dem det va därför jag låste på 11 Red Rock Canyon Ås och 12 Farlander AM (där många helgarderade) på v4 Halmstad i måndags och kan på så sätt vinna bra deg med små medel. Händer i Galoppen oxå. Något man måste uppmärksamma själv och titta på alla race hela dagarna i ända. Följer Franskt trav Danskt trav Norskt trav och Australiensiskt Trav/Passgång och Galopp ibland.
Nej, vi vill inte övertyga dig om det du ser är fel. Det vi (åtminstone jag) säger att dels har vi ett selektivt minne samt är det mycket enklare att se dessa mönster med nummer efteråt eller där det är egentränat etc.

Problemet med trav är att man.måste veta det innan loppen springs om man ska vinna pengar.

Reella saker är mer att om ett stall har form (innan det är bekräftat) kan det vara en fördel att spika flera hästar från det stallet. Samma med en kusk som vinner ett lopp så kan känslan/självförtroendet öka och därmed ökar vinstchansen på nästa ekipage med den kusken etc.

Tänk på alla lopp och skrällar där det inte är egentränat, där det inte finns flera hästar från samma stall etc. Jämför sen hur många gånger det finns egentränat och flera hästar från samma stall och se om det vinns fler lopp i förhållande till det andra. Då kan vi se djup statistik på några tusen lopp.

De saker som sker är så pass vanliga för att det inte finns så många olika utfall. Vinner nr 5 på kort distans säger man, den ska man alltid ha med, just för statistiken. Sen säger du, egentränat ska med, men även dubbla hästar när Partanen har anmält. Ta även med nr 9 då du spikat 2 och 7 i inledningen. Glöm inte det ena och andra. Vips har man helgarderat.

Vissa skrällar tror man så klart på och dessa går att hitta. Ibland är det inte värt tiden att bena ut, utan det är alla som gäller. En del hästar går aldrig att varken läsa sig till via nummer, via kuskar, via tränare, via spår eller via lopparkiv eller programrad etc.

Människan har ett enormt behov av att se mönster. Även jag har den inställningen som autopilot,men sen får den förnuftiga sidan kopplas in och inse att de flesta mönster är inget som är av intresse.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat