Visa ett inlägg
Gammal 2019-05-26, 20:57   #258
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Altoc Visa inlägg
Tror inte du riktigt läst vad jag skrev, eller så var jag otydlig.
Jag skrev inte att Frankrike ska diktera reglementet, däremot att många vill ha ett reglemente som är lika i hela travvärlden. Nästan ett måste om vi ska ha internationellt utbyte eller arrangera spel till olika länder. Aktiva måste veta vad som gäller när de åker utomlands och vi spelare vill att samma regler gäller oavsett om vi spelar på Valla, Vincennes eller Bjerke.
Ja och de har ju europeiska travförbundet just för att det ska gå åt det hållet. Men att det blir samma är en utopi som aldrig kommer inträffa. Lika lite som att lagboken i Tyskland och Sverige någonsin kommer se likadan ut hur många tusen år vi än sitter i EU tillsammans.

Man får stå med långnäsa ibland när man inte är tillräckligt påläst. Som Lövgren kör över en pinne. Eller fransoserna som kommer hit och blir diskade för att de tacklas lite som de gör till vardags hemma. Eller som i exemplet med Tyskland där undertecknad fick en liten näsbränna då jag inte hade koll på att fildelning var de väldigt duktiga och obarmhärtiga att dela ut böter för där (€800 var lite halvdyrt för en film jag inte ens såg men jag fick se det från den ljusa sidan eftersom jag ju ändå prutade ner det från €1500).
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat