Visa ett inlägg
Gammal 2019-06-02, 12:08   #2239
Viroid
 
Viroids avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 2 896
Sharp$: 16080
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Travronden lägger från och med idag ner liverapporteringen inför GS75, V86 och V64.

Dom är världsmästare på att marknadsföra en oerhörd försämring som en förbättring. Påstår att man nu på kundernas önskemål lägger fullt fokus på liverapportering inför V75 och att det är en positiv förändring.

Själv har jag uppskattat deras liverapportering eftersom jag numera ytterst sällan har möjlighet att kolla atg live från kl 18 och hela kvällen. Det har då varit perfekt att när man kommer hem vid 19-19.30 tiden på travronden spel kunna läsa om det viktigaste som framkommit under kvällen men nu är det slut med det och därmed blir det för egen del i princip också slut med travet förutom på helgerna och speciella tävlingsdagar. Är ju hopplöst i dagens digitala värld missa all viktig info som framkommer inför tävlingarna och tro att man ska kunna vinna några pengar på spelet.
Sanningen är väl den att personalen inte räcker till för att fylla kostymen under sommaren. Antal klick på den servicen räcker inte för att motivera fler anställda. Att vinkla det som något positivt är ju väldigt genomskinligt. Samtidigt är det ju så att om man i samma koncern också säljer information går det inte att tillgängliggöra den på andra sätt hur billigt som helst. Det undergräver försäljningen för Spelvärde, Ögat och vad de nu heter.

Det är lite turbulenta tider framöver för spelinfo. Alla vill ha, alla förstår värdet av den, den är dyr att sammanställa, få vill betala vad den kostar.
__________________
Alternativet till utveckling är förr eller senare avveckling.
Viroid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat