Visa ett inlägg
Gammal 2019-06-02, 12:21   #2240
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2392
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Viroid Visa inlägg
Sanningen är väl den att personalen inte räcker till för att fylla kostymen under sommaren. Antal klick på den servicen räcker inte för att motivera fler anställda. Att vinkla det som något positivt är ju väldigt genomskinligt. Samtidigt är det ju så att om man i samma koncern också säljer information går det inte att tillgängliggöra den på andra sätt hur billigt som helst. Det undergräver försäljningen för Spelvärde, Ögat och vad de nu heter.

Det är lite turbulenta tider framöver för spelinfo. Alla vill ha, alla förstår värdet av den, den är dyr att sammanställa, få vill betala vad den kostar.
För ett tag sedan ( 6-12 månader? ) tweetade Farnod på Spelvärde om att travrondens live-service var alldeles för bra för det aktuella priset.

Om de hade fyllt på med ytterligare spelformer ( mer V4 t ex ) skulle jag nog ha kunnat betala det dubbla eller lite till.

När det gäller V75 har jag inte använt den tjänsten många minuter. Då flödar infon ändå och jag följer allt på sekund/minut-nivå ändå. För mig blir det bara försämringar och förbättringarna kommer att vara försumbara för mig.

En bra och prisvärd tjänst blev just dyr och värdelös för mig.



( Att det handlar om personaleffektivisering för dem är klarare än korvspad såklart. )
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat