Visa ett inlägg
Gammal 2019-06-11, 19:15   #2254
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fulsprit Visa inlägg
Var på Färjestadstravet igår och det var en bedrövlig upplevelse! Få kassor öppna och om man vill dricka några öl så var man tvungen att spela flera lopp samtidigt och långt innan du visste vad oddsen skulle bli - detta om du inte hela tiden vill "vakta" en plats framför luckan. Sjukt! Var köer hela tiden och det var efter VARJE lopp ca 50 personer som inte han spela! Många förbannade och besvikna. Detta ID-tjafs blir banspelets död, sanna mina ord! Inte faan vill man ha folk till banorna, inte!

Och när man skulle köpa öl eller mat så var det nästan samma visa, mindre kö, men ordentliga väntetider då de dragit in mängder med personal. Där man tidigare sett minst 10 personer/personal, var nu kanske fem! Kom i samspråk med en pensionerad och passionerad, holländsk man och han fick vänta en halvtimme på sin pytt-i-panna...

Ja, att det är idioter som styr travet mot dess undergång, det kan vi vara överens om!
Om man nu inte klarar tekniken är det självklart befogat att beklaga sig över köer till luckan osv, men de problemen har väl inte du misstänker jag? Att de "jobbar bort" spel i luckan på banan tror jag ju höjer både omsättning och lönsamhet på sikt, kostar mindre pengar och spelas mer. Sen kan jag också tycka att man tappar en hel del känsla när inte en jävel har en bong att vifta med och alla sitter med näsan i mobilen istället för banprogrammet.

Jag var där häromveckan, gott käk till bra pris som kom snabbt. Och bordsservice där det var lättare att vinka till sig backning på ölen än på genomsnitts-restaurangen skulle jag säga. Andra gånger jag varit där har jag tyckt det var liknande, ni kanske hade lite otur.

Det de skulle göra på banorna för att dra folk vore att man får flera mervärden av att vara där. Tävlingar med riktigt bra vinster, gärna att man får prova köra häst eller såna saker som gör en mer travintresserad. Och långa tipsintervjuer från flera nyckelkuskar inför omgången som inte går ut i några andra kanaler.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat