Visa ett inlägg
Gammal 2019-06-12, 10:31   #2256
Fulsprit
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Om man nu inte klarar tekniken är det självklart befogat att beklaga sig över köer till luckan osv, men de problemen har väl inte du misstänker jag? Att de "jobbar bort" spel i luckan på banan tror jag ju höjer både omsättning och lönsamhet på sikt, kostar mindre pengar och spelas mer. Sen kan jag också tycka att man tappar en hel del känsla när inte en jävel har en bong att vifta med och alla sitter med näsan i mobilen istället för banprogrammet.

Jag var där häromveckan, gott käk till bra pris som kom snabbt. Och bordsservice där det var lättare att vinka till sig backning på ölen än på genomsnitts-restaurangen skulle jag säga. Andra gånger jag varit där har jag tyckt det var liknande, ni kanske hade lite otur.

Det de skulle göra på banorna för att dra folk vore att man får flera mervärden av att vara där. Tävlingar med riktigt bra vinster, gärna att man får prova köra häst eller såna saker som gör en mer travintresserad. Och långa tipsintervjuer från flera nyckelkuskar inför omgången som inte går ut i några andra kanaler.

Nej, inga problem med tekniken inte, men som du själv skriver så anser jag att stå i kö till luckorna är ett plågsamt måste för att få den rätta känslan som man alltid haft sedan man började gå på trav på tidigt 90-tal. Betänk även de gamla stofilerna som knappt vet vad en smartphone är - de har inte en chans och måste förlita sig till det gamla systemet med bongar - detta är snart borttaget, tyvärr. Det är dock stofilerna som också tar tid i köerna då de nästan står och sover, samt skall spela massor av spel, i ett och samma lopp och helst muntligt...

Att de "jobbar bort spel i luckorna" för profitens skull är ju uppenbart då endast 3-4 luckor av 15 var öppna. Undrar hur många av dessa som har den nya tekniken? Troligtvis dessa 4 som var öppna - detta då de tydligen får betala för de nya terminalerna ur egen ficka, något ATG självklart borde vara med och sponsra, eller staten. Man tjatar om att vilja få fler spelare till banan, men detta är en uppenbar lögn för inget görs på de flesta banorna - undantaget är väl ÅBY - andra har så pass många inarbetade koncept så man känner sig nöjda med dessa (läs; storloppsdagar).

Mervärde på banorna är ett måste men håller inte andan. Billigare priser och gratis inträde, samt gratis banprogram är "mervärde" för mig. Även utlottning utav bilar, gratissystem på toton, mat, resor och dylikt är annat man borde ha.
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat