Visa ett inlägg
Gammal 2019-06-12, 11:13   #2258
ExtremtRik
 
ExtremtRiks avatar
 
Reg.datum: dec 2013
Inlägg: 2 242
Sharp$: 2990
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost Visa inlägg
Det håller jag med om. Nytänkande är a och o om något ska överleva. Tänk datorer. Commodore 64 Travet har noll innovativa människor. Varit live på trav en gång senaste åren, Olympiatravet i år. Det är ju enbart en stor frustration och längtan att få gå hem. Och då har man betalat 200 för att bara få vara där? Haha.

Jag tar patent nu på att få uppleva loppet i VR på den häst man spelat. Då sitter man och der loppet från positionen kusken har. I en simulator dessutom. Och det ska fgå att livebetta snabbt med olika handrörelser på vem som ska vinna under hela loppet till 500 kvar...
Tycker du ja.

Spelinspektionen kommer klistra pausdekaler och dylikt över 25% av din sikt och varje 30 sekund kommer en siktlåsande popup som ber dig bekräfta med en femtonsiffrig ID-kod som du hittar i din virtuella toalettstol att du inte spelat för mycket sista dygnet.

Edit: ATG kommer i avsikt att bifalla Spelinspektionen att sända ut elchocker varje gång du trycker på popupen och varje gång du inte trycker läggs fem nya popuper med tillhörande elchock på kö.


Senast redigerad av ExtremtRik den 2019-06-12 klockan 11:17.
ExtremtRik är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat