Visa ett inlägg
Gammal 2019-06-14, 16:27   #21
ab5
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 317
Sharp$: 1246
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Det är ju det man inte vet än. Dessutom vet man ju att Örjan kan köra för sent när han inte sitter med där framme i början. Nästan alla har lagt sina ägg i totalt överlägsen-korgen trots de här frågetecknen.



Ja men i ett så skralt lopp läser jag det som att många kommer söka innerspår. Då löser det sig ändå. Erik funkar bevisligen på kusen, trea i silverfinal vid enda försöket. Velvet Gio och Global Trust framför sig då, och ett koppel fina hästar bakom. Hur många såna finns det här? Galet felspelad tycker jag.

Nobel Amok också faktiskt som jag skulle säga har bättre utgångsläge nu än sist. Galoppen senast kom lite som ett brev på posten. Bättre att öppna utifrån och nu borde det väl vara hygglig chans till spets och slut? Distansmissgynnad tänkte jag spontant. Sen såg jag att 9 senaste vinsterna tagits över medeldistans! Och alla utom en av dessa från just framspår! Formen är ju lite dunkel, men det bör ju inte vara något riktigt fel på hästen eftersom de startar på ändå.
Nobel Amok är jag också positiv till. Håller även helt med om Örjan. Hästen kan säkert vara överlägsen men det är klassiskt av Örjan att köra för sent med dessa typer av favoriter från bakspår. För inte är det säkert att han skickar fram den i dödens... Detta med tanke på att det är en talang som är ämnad för större uppgifter. Who's WHOs senaste och Propulsion vs Piraten är liknande lopp i närtid.
ab5 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat