Visa ett inlägg
Gammal 2019-06-14, 23:55   #36
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Trazan Visa inlägg
Blir förvånad om det blir någon högre utdelning imorgon. Känns som i princip samtliga lopp är väldigt skiktade och det är 3-4 hästar som sticker ut. Överlag känns det som att strecken sitter ungefär som de ska. Har dock hittat några som jag i nuläget tycker känns spelvärda:

- Pave Faks (16 %). Har vunnit den här tävlingsdagen tidigare och brukar i regel komma i form nu. Finns tveksamheter på de två som är mer spelade och vi kan nog räkna med att Ove A kommer köra för att vinna.
- Havbergs Knight (3 %). Spurtade positivt i skymundan senast. Går förvisso upp en klass men skulle inte säga att motståndet är värre än sist. Bra läge nu dessutom och bör vara med långt framme.
- Zinco Jet (15 %). Mitt stora drag inför imorgon och blir säkerligen spik på DD. Hemskt läge på favoriten och det är långt ifrån givet att Örjan ens ger den chansen att vinna. Salmela har höga tankar om Zinco Jet och räkna med att han är i ordning imorgon när det är V75 på Boden. Spännande utrustningsändringar och bör dessutom få en vettig resa från detta läge.
Pave Faks är uppe i sin rätta klass nu dock och Ove A har så förtvivlat svårt på V75.

Zinco Jet slutar väl på 25% men fortfarande en rätt bra spik på det, jag tror den har bäst vinstchans i loppet.

Sjusiffrigt lär det näppeligen bli, men kan slå sig över 100k! Volt i första kan ställa allt på ända (minns hur det slutade sist), sen är stovoltloppen skrällgeneratorer av rang. Och kallblodsloppet långt ifrån givet. Tror man sen att Amiralen torskar så är man hemma även om Proppen grejar det.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat