Visa ett inlägg
Gammal 2019-06-16, 08:25   #2260
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 143
Sharp$: 56998
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av incitatus Visa inlägg
Hörde intervju mad Carsten Almqvist igår VD på Tv4 mm

Tittandet på vanlig TV minskar med 7 % per år

är det ngn som vet hur tittandet på trav i TV utvecklats

främst då TV4 sändningen på Lördagar ?

Det är väl den sändningen som är orsaken till att vi har den starttid som vi har. Fast alla man pratar med ogillar den,

Är det några tittare kvar ? betyder verkligen dessa tittare så mkt att det skall styra startttiden av V75 på Lördagar
Det är ju en väsentlig skillnad när det gäller direktsänt trav eftersom det är så nära sammankopplat med spelet. Att tittandet på ”vanlig” tv minskat behöver ju inte betyda att färre tittar utan att man tittar annorlunda. Alla har snart fiberbredband och smart tv och kan därmed via bl a TV4 play se deras olika program när som helst. Det funkar ju inte riktigt med travsändningen så länge inte atg tillåter spel även efter att loppen i verkligheten körts. Frågan är då hur många som inte spelar samtidigt som tittar på direktsänt trav.

Är ju samma med tidningar. Skulle man jämföra hur många som prenumerar på DN genom att få tidningen i brevlådan varje morgon jämfört med för 15 år sedan så skulle antalet läsare ha minskat dramatiskt men om man tar med dom som idag läser DN digitalt är det väl inte säkert att antalet läsare minskat.

För min del hade det varit perfekt att köra V75 på kvällen året runt som i Boden igår, men om jag fick välja mellan 14.30 och 16.20 som starttid hade jag definitivt valt 16.20, speciellt på sommarhalvåret.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat