Visa ett inlägg
Gammal 2019-06-23, 18:37   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 174
Sharp$: 57096
Standard

V75 Eskilstuna 29 juni


Härlig sport på lördag såklart med V75 finaler kryddat med två E3 finaler. Det ser rätt knepigt ut även denna helg är känslan.

V75-1

Här blir nog Eelis stor favorit efter vinsten i Harpers och en bra insats i storlopp i Finland. Men den har en del galopper bakom bilen och fick ju stryk av Donners Am senast dom möttes i Gävle. Möter ett par vassa motståndare även om det sen är någon ren utfyllnadshäst med också.

V75-2

De två hästarna som kvalade in i Boden spår 1 och 2. Helt annat motstånd nu och tror ingen av dom räcker här. Look Håleryd blev det rätt effekt på med bike och barfota senast men bortlottad nu. Vinner gör en felfri Global Winner tror jag. Men den är inte att lita på som vi såg i Östersund. Men vilken upphämtning. Felfri hade den lekt hem det loppet. Sugarcraft lär dom rycka skorna på igen nu så man ska nog ta senaste starten i Årjäng med Sverre i vagnen med en nypa salt. Bra spår.

V75-3

1,2,3,9 ska det väl stå mellan i E3 finalen för ston men är väl i detta lopp storskrällar radat upp sig. Sen finns det utrustningsändringar att göra av modell större på alla försöksvinnarna så man bör vänta att utse vinnaren även om Zolly är grymt bra varje gång och kanske kullens drottning hittills.

V75-4

Härligt stayerlopp med massor av bra hästar och svårt att räkna på just nu. Reckless såg fin ut senast och det var nog lite preparelopp inför detta. Klart rikast är Piraten men den har inte sin bästa säsong mitt i sommaren som vanligt. Actual Star intressant på start. Gick ju väldigt bra i 3000 metersloppet i Boden förra lördagen.

V75-5

Såg inte Bizzi Blizz lopp elitloppshelgen men var grym i starterna innan. Zalie Gar måste väl ändå bli förstahäst . Grym häst och andrahäst Fleet Amiral som det snackas enormt om.

V75-6

Tyckte jag läste i veckan att Fort Knox inte skulle starta i finalen men är med i startlistan. Även här måste man avvakta utrustningsinfo då den varit helt avgörande tidigare i ett antal E3 finaler men det är såklart försöksvinnarna i nuläget man tror mest på.

V75-7

Härlig final men när man ser det gigantiska kuskplusset på MT Joinville kan man inte annat än säga spets och slut hämta ut. Nobel Amok bortglömd i Boden sist med ny jänkarvagn . Blir hårt spelad nu igen på den insatsen. Bucks To Burn tömdes väl inte däruppe direkt.

Härlig omgång och på fredag kommer startlistan till en av årets roligaste travkvällar. Sprintermästaren med extra V75 nästa torsdag.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
greenj (+15), Gotland (+7), michael (+10), ms (+50), drakdead (+5), HP (+5)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat