Visa ett inlägg
Gammal 2019-06-27, 21:13   #92
Viroid
 
Viroids avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 2 896
Sharp$: 16080
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Tja, kallar man det folkfest med den publiksiffran på en travbanas största dag för året så visar det väl snarare hur stort intresse det numera är att besöka travbanorna, även på sommaren.

På Solvalla och Åby finns det ju årminstone behov av en tävlingsbana för att väldigt många bra hästar tränas där, men det kan man knappast säga om Åmål. Dom borde precis som Hoting mm bli en ren eventbana eller vad det nu kallas eller stängas ner.
Tror du sporten blir större av det? Att det blir bättre på Jägers om man rycker undan mattan för de små banorna? Som tror att det blir mer pengar att köra om när de sista amatörerna lagt ned och slutat betala insatser för sina hästar som de drömmer om att vara med i? Som tror att det blir mer pengar att köra om när de slutat ordna V75-bolag på jobbet, slutat tjata med några när det skall startas, slutat berätta passionerat om sin hobby där de kliver upp en timme tidigare före alla andra så de hinner ta hand om hästen innan de åker till jobbet?

Vad skall miljardärerna göra när det bara finns en handfull tränare i Sverige, uppbackade av varsin miljardär som tävlar mot varandra?
__________________
Alternativet till utveckling är förr eller senare avveckling.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
SO (+100)
Viroid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat