Visa ett inlägg
Gammal 2019-06-28, 19:16   #99
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 174
Sharp$: 57096
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
Kollar man av publiksiffrorna under t.ex Juni månad så har banor som Åmål, Oviken, Dannero ständigt mer publik än banor som Åby, Jägersro, Halmstad & Solvalla...(Om siffrorna på travsport.se stämmer)

Åmål lockar över 1000 personer på en tävlingsdag där de "bara" erbjuder V4/V5 som streckspel jämfört med Solvalla, Åby, Jägersro och Halmstad som inte orkar över 1000 personer trots bättre förutsättningar med tanke på folktäthet och att det har V64 dessa kvällar.
Vad jag hört är medelåldern väldigt hög bland dom som fortfarande orkar besöka en travbana för att kolla 10 lopp på 3,5 timme. Skulle dagens ungdomar åka på trav idag så som arrangemangen ser ut skulle dom nog snarare skrämmas bort än bli frälsta.

Framtidens spelare hittar man inte på travbanorna ute i norrlandsskogarna som förr i tiden utan i cyberspace i hård konkurrens med allt annat i spelväg som finns där.

Men kul att läsa inlägg från sådana som Stekel som inte verkar tro att någon utveckling eller förändring skett sedan han var ung. Han hade nog passat bra som tjänsteman på ST där det också verkar oerhört svårt att inse att världen förändrats.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat