Visa ett inlägg
Gammal 2019-07-16, 15:17   #5
Fulsprit
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Tveksamt spelvärde i kvällens V64 omgång. Ingen jackpott och starka storfavoriter. Bästa spiken av dom måste vara Spartan Kronos där nästan allt talar för spets och slut för Lugauers världsstjärna . Läser man intervjuerna verkar ingen riktigt inne på att utmana på allvar. Två lopp i kroppen nu och intrycket senast ruggigt bra.

Det mesta talar också för att Upset Face körs till spets och vinner. Den är dock ännu större favorit och det är första gången på kort distans. Dessutom kan man misstänka att den inte är satt i toppform i kväll efter 1,5 månads frånvaro och kriteriet i september som huvudmål. Men en ruggigt bra häst och när det låter som att Roger M vill ha rygg på den med Trix On Line så är det väldigt troligt ändå att den vinner.

Några lopp är betydligt mer öppna men jag kom fram till att just V64 spelet är det läge att avstå att gå in på trots V6 möjlighet . Ser för svårt ut att fixa till något system med potential till bra pengar med den meny som erbjuds och utan något riktigt hett infomässigt.

Om det är så lätt, varför inte en flerbong och spela enkom för 6 rätt? Kan ju ge fina penningar när det summeras...

__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat