Ämne: V86 17 juli
Visa ett inlägg
Gammal 2019-07-17, 15:27   #17
virre82
 
Reg.datum: jan 2016
Inlägg: 475
Sharp$: 3455
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
1) Får Örjan spets så är loppet över. Om Björn vill köra och får dämpa så kan det bli match. Förra gången hade jag garderat V64 med Snowstorm Hanover och är det proppen ur så kan den bli giftig igen. Det troliga är dock att jag faller in i ledet och spikar favoriten. Ska se vad de säger i intervjuer sen.

2) Ghostintheshell mot Carry Cash kan räcka. Schweppes rankar jag trea. Treåriga ston är alltid lurigt, men jag går nog kort i början av systemet.

3) Exciting Chip tror jag får överta spets och sen händer inget mer.

4) Ajlexes Cubano ledde runt om förra gången. Jag var inne på att spika då, men gjorde inte det. Ikväll ska jag nog gardera igen, inte minst då Attack Diablo är med i loppet.

5) Öppet lopp. Många går på Ferry Boko och en del förordar Track Angle. Svårt att sia om det blir hårt tempo eller inte och jag garderar nog. "Nog" skriver jag för att jag måste hitta en chansspik i något av garderingsloppen.

6) Här tror jag mycket på favoriten Visa AS. Hästen är ju klart bäst och bör normalt sett runda dem. Bara en strykning än så länge. Det jag undrar över är kusken, voltstart och lurigt läge där man måste ge sig av ifrån i tid. Helst ska han gå på direkt. Då vinner han nog loppet, men hur gör han? Just nu är det gardering som gäller för mig.

7) Marrakesh har inte startat på länge och är inte på topp. Det är svårt att sätta in såna hästar i årsdebut. Kommer ut som nybakad fyraåring och det är inte alltid som unghästar fortsätter att utvecklas över vintern. Måste garderas.

8) Samma som för Marrakesh gäller även för förra årets kriterievinnare Inti Boko. Den här hästen är dock så bra och har sånt fint spår att den kan vara en spik ändå. Å andra sidan så kan Zlatan vara hur bra som helst, men där är spåret ett frågetecken. Tar jag fler än en så blir det några streck.
Vad säger du i avd7 är inte grammofon och tsar brodde rätt tidiga 1,8% & 3,7% ?
virre82 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat