Visa ett inlägg
Gammal 2010-01-21, 14:33   #203
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24934

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Sevilla spelet är mer eller mindre bomb säkert och det kommer blir VOID på det så det spelar ingen roll hur mycket man satsar där, det kommer ändå inte ge någonting förutom frysta pengar ett tag!

Visst kan man se flera spel i samma match som en sorts gardering men samtidigt så blir det storförlust om utången inte blir som man tror eller räknat med och ett typ 1-1 resultat i Kamerun-Tunisen är ju inte helt otänkbart, fast ibland måste man våga för att vinna så är det och lyckas det så är det bra, men fortfarande inte rätt sätt att ta sig fram på.

Du har sällan mer information än bolagen har, om du vet mer än mig eller någon annan spelar ingen roll, bolagen har all info och det är dem som sätter oddsen som vi spelar på och därav har du inget direkt värde på någon sida eftersom du inte vet mer än dem, förutom din egna "känsla" då och kan man klara sig på den så är det ju bra!

Det verkar inte riktigt som att du förstår hur jag menar eller vad någon annan heller försöka förklara för dig. Ska ge dig det mest användbara verktyget inom sportsbetting: ROI!
Du ska genast börja räkna ROI och ha det som utgångspunkt, inte antal Units plus eller liknande, då kan du hålla en lägre och mer kontrollerad insats struktur men fortfarande visa upp strålande siffror som kommer imponera. ROI är egentligen det viktigaste och bästa verktyget och egentligen det enda som räknas eftersom ROI är den samma för alla personer oavsett insats. Istället för att satsa 10-15 Units och riskera 15 % av kassan så ska du satsa 1-5 Units och bara riskera 5 % av kassan på varje spel... du kommer få samma höga/låga ROI oavsett om det går dåligt eller bra och du har ett mycket bättre MM. Har inte kollat över dina spel men du hade säkert haft en högre ROI än Units + hittills iaf.

Jag är inte kritiskt till ditt kön, säger bara att oavsett hur det är så ger det dig lite extra uppmärksamhet, så enkelt är det. Ditt nick PumaDessan91 är ju också lite speciellt kan tyckas. I de allra flesta fall så hade nog en tjej haft en ganska låg profil speciellt om man nu är ganska färsk och oerfaren. Du går ut stenhårt med att du är Puma (snygg) Dessan (tjej) 91 (ung) ... samtliga ingredienser som en småkåt spelpojke vill ha och det är klart att det blir lite extra intressant att se vad du håller på med. Om det är för att du just är ung och kanske lite dum (ursäkta) eller för att du medvetet valt att få fokus på just dit kön, utseende och ålder spelar väl ingen större roll. Jag är iaf säker på att "Ulf_37" inte hade fått samma respons som "PumaDessan91" även om resultaten hade varit lika bra!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng