Visa ett inlägg
Gammal 2019-08-08, 16:07   #2292
viking90
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 459
Sharp$: 17421
Standard

Ögnade igenom ST rapport "Pegasus Lägesrapport till och med Juli" innan...

Där finns bland annat en rapport om Välfyllda startlistor där de har ett normalantal som är 11 antal startande i de flesta loppen och 10 startande i V86 & GS75 lopp om jag förstått det hela... Alltså samma normalantal oavsett vilken bana?

Solvalla, Åby, Jägersro, Halmstad & Färjestad är de banor med absolut sämsta resultatet.
De fyra första nämnda är väl de banor med flest lopp men som Jägersro har hittills i år ett resultat på -331 startande hästar, nu hade det visserligen varit intressant att enkelt se hur många lopp det totalt körts där och få fram ett snitt per lopp.... Tätt följt av Åby som har -226.

Samtidigt som nästan alla andra banor har ett rejält + resultat där körs väl inte lika många lopp med Eskiltuna, Boden, Romme, Axevalla, Bollnäs & Lindesberg har alla ett resultat på +150 och uppåt...

Det är riktigt tråkigt att det stora banorna och kan fylla sina lopp, är det för många lopp på dessa banor eller för få tränare på banorna? Som spelar är det ju inte lika hett att spela en V6/V4/V5 där loppen består av "halvtomma" fält.

Andra intressant siffror var publikantal och antal som betalade eller var fribiljetter, för mig som aldrig varit med i gruppen "fritt inträde" så kom det som en liten "chock" att det var en så stor andel som hade fritt inträde. T.ex på Hugo Åbergs-dag som hade en fin publiksiffra på lite dryg 11.000 så var det endast 3260 som var betalande.
Det är inget specifik för Jägersro det gäller i princip alla banor.
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat