Visa ett inlägg
Gammal 2019-08-09, 11:37   #16
Nicksson
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 560
Sharp$: 3177
Standard

Den vise gamle mannen Kisumu tog bladet ur munnen på mig vad beträffar hur man måste tänka om man ska leva på det här.

För mig har alltid frihetskänslan övervägt den negativa stressen.

Sen måste man hela tiden vara beredd att anpassa sig till rådande förutsättningar, för dessa ändras väldigt mycket hela tiden. 2008 hade jag kunnat lära min frisör att göra det jag gör under en klippning, nu skulle jag aldrig rekommendera någon att ens försöka.

Det gäller att kunna hantera även medgångarna och inte bara motgångarna, att hela tiden ha en balans och inte överkonsumera under de goda tiderna. Buffert är allt för mig, gillar att ha pengar för levnadskostnader undanlagda i kontanter på banken för flera år framåt, sen har jag som Kisumu placerat en hel del på börsen.

Nu handlade ju inte tråden om att leva på spel, men eftersom du frågar.
Allt handlar om balans, i såväl livet som sättet att spela/jobba, anledningen till att jag valde vägen jag gjorde var dels för att jag var trött på att vara en jobbig säljare samt att jag ville ha mer tid för mina stora intressen i livet (Fiske, friluftsliv, samt träning). Mitt mål är att jag inte ska behöva jobba mer i livet.

Sen är ett fungerande socialt liv ett måste för att göra det här på heltid, för det är jävligt ensamt och i bland direkt fördummande att stirra på odds, i mitt fall ca 30 timmar/vecka.

Som extrapyssel kan säkert ryggande fungera, dock vidhåller jag alla negativa aspekter kring det hela. Skulle klassa mig själv som hyfsat lugn och sällan stressad. Provade att rygga en tjänst i samband med en längre semester. Faktum är att jag var ganska nära och springa in i väggen bara pga den. Detta har jag aldrig varit nära att göra i det jag gör på daglis basis. Men alla fungerar olika ska tilläggas.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Sputnik2012 (+100)
Nicksson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat