Ämne: V75 Bollnäs
Visa ett inlägg
Gammal 2019-09-14, 13:50   #79
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2392
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mikaels Visa inlägg
Han är ju inte ute och cyklar...han pratar om två "specialfall", dvs "draghästar" som blir "överspelade" i vissa lägen och "storfavoriter" som blir "underspelade" i vissa lägen...så är det och sen får vi förhålla oss till det, precis som vi själva önskar...
Om du menar DB så är det hans räkneexempel jag vänder mig mot. Det är helt enkelt inte så man räknar även om han i det här fallet kommer till rätt slutsats ( om än överdrivet ).

Det är alltså inte hans poäng att det är viktigt att undvika skrikhästar, men inte bara i sista avdelningen som är fel på något sätt.

Dock är det så att hans sätt att räkna kan leda till felaktiga slutsatser om vem som egentligen var rusaren i sista avdelningen.


Men det finns ju fantastiska travgenier som t ex gjort supersystem på V65 och tagit hela potten.....och spelat endast V6. Så att ha dålig koll på teorin bakom behöver inte betyda dåligt travöga på något sätt. En del har en sjujäkla intuition. Deras naturliga sätt att tänka utanför boxen gör dem till vinnare. Men ibland är även dom ute och cyklar inom teorin .....
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat