Visa ett inlägg
Gammal 2019-09-19, 14:08   #21
MultiSharp
Banned
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 181
Sharp$: 759
Standard

Skummade igenom tråden och kan hålla med de flesta kommentarer om att det är extremt svårt att hitta en speltjänst som fungerar i praktiken. En del kan ev ge ett visst +EV men då blir timlönen i nivå med tiggarens utanför ICA.

Värdeodds är oftast en färskvara och om ett spelförslag verkligen innehåller värde är det svårt att hinna spela till det oddset innan det sänks. I de fall oddset finns kvar länge eller t.o.m. höjs innan spelstopp innebär det oftast att reken inte är ett värdeodds.

För att en speltjänst ska anses fungera och vara värdefull för en genomsnittsspelare måste åtminstånde följande kriterier vara uppfyllda:
1. Spelförslagen ska publiceras vid samma tidpunkt varje dag.
2. Oddset ska finnas tillgängligt att spela på i minst 15 min efter publiceringen.
3. TBP:n ska vara minst 105% för >500 rekar.
4. Volatiliteten ska vara ganska låg. Ex. om tjänsten sätter två 300 oddsare på 500 spel ger det en TBP på 120% men är statistiskt för osäkert.
5. Det är bara de större spelbolagen med juridisk hemvist inom EU/EES och/eller med svensk spellicens som ska nyttjas. Detta bland annat på grund av skatteskäl och spelsäkerhet.
6. Det ska publiceras minst 2 rekar/dag i snitt.
7. Det ska finnas en detaljerad historik på alla rekar.

Har under årens lopp inte lyckats hitta någon som uppfyller alla krav trots att jag t o m utlyst en hittelön till den person som kan ge information om en sådan tjänst. Sitter någon inne med denna kunskap får ni gärna posta infon här .
MultiSharp är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat