Visa ett inlägg
Gammal 2019-09-28, 15:57   #15
MultiSharp
Banned
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 181
Sharp$: 759
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av poppee Visa inlägg
Jag postade här, på Familjeliv och på Flashback och jag fick inget svar. Inte ens ett djävla-dåligt-förslag-hörru svar. Så då kan det ju vara någon av följande anledningar.
1. Ingen har sett meddelandet, ingen som spelar heltid (eller vill göra det) i alla fall. Som vill vara med i ett nätverk alltså.
2. Folk är för blyga.
3. Eller va... ?
Vad kan jag annars göra? Annonsera på Google? Eller Facebook? Har någon input skulle jag uppskatta det.
Citat:
Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost Visa inlägg
Ofta är det tidsbrist hos folk. Den stora anledningen gissar jag själv på. Annars är det väl att man antingen är för dålig och inte kommer ingå ändå eller att man är för bra och inte vill dela med sig. Bara några spontana tankar från min sida!
Förtroende är nog också en stor del i det hela. Vem är du liksom? Håller dina ord etc. Det tror jag också är en tanke flera kan ha ställt sig. För lite information i sin helhet och folk orkar inte ställa frågor för mer info. De flesta vill ha det serverat!
Jag missade denna tråd förra året men ovanstående inlägg från AmaerildeRimfrost är nog en ganska bra sammafattning av varför intresset var så svalt. Om du hade lovat att avslöja alla detaljer om ditt galoppranking-system hade intresset sannolikt varit högre. Ett vinnande spel-system är oftast en färskvara som bara fungerar om ett fåtal personer känner till och använder det. Utöver det är likviditeten ofta begränsad på de flesta marknader.
Jag skulle sannolikt kunna försörja mig som proffesionell spelare men då skulle timlönen antagligen bli lägre jämfört med mitt nuvarande yrke. Att arbeta som proffesionel spelare är inte heller riktigt socialt accepterat trots att det blivit lite bättre de senaste åren.
MultiSharp är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat