Visa ett inlägg
Gammal 2019-10-21, 01:18   #13
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 124

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Viroid Visa inlägg
OK, förstår din poäng. Jag tror dock inte att det är någon doping som gör att hästar får frakturer i sina ben.

Vad sedan gäller doping är jag väldigt tveksam till att den är så himla utbredd. Med mobiltelefoner precis överallt som kan ta en bild på saker borde det ha börjat läcka ut bilder och mer seriösa anklagelser om det hölls på i väldigt stor skala. Små stall med liten insyn i verksamheten kan nog hålla på, men mycket skeptisk till att det förekommer i större stall med dussintals anställda som kommer och går plus alla andra som rör sig på en större gård under en dag.
Nej. Jag diskuterade inte ens dödsfallen eller varför de skadar sig etc. Jag tror också att många olyckor bara är olycklig slump som sker.

Ville bara svara på det om doping och ledde bort ämnet som diskuteras. Var ingen tanke bakom det men tänkte jag ändå ville "rätta" det.

Ligger väl lite i det du säger men jag tror det går rätt lätt att sköta själv ändå, men oftast är det flera involverade och man vet att det går nog jävligt dåligt ifall man börjar läcka. Inom cykelsporten så var det ju hela lag som dopade sig och samma inom skidor. Gäller att alla är med på det. Får man bara bra betalt för att hålla käften så kan nog många göra det! Det finns ju rätt många miljoner inom travet så...
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat