Visa ett inlägg
Gammal 2019-11-27, 22:27   #30
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 124

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
Håller med till viss del såklart men det kan vara livsfarligt att plocka bort nån favorit för just den kanske vinner och så sätter man resten av skrällarna men missar 100.000 på en favorit och jag vinner gärna 100.000 tex.
Vet du hur många gånger jag haft den tanken? vet du hur ofta jag irriterar mig på att jag gjorde så sen? Ungefär lika ofta! De favoriter som man anser har riktigt bra chans ska man ju så klart inte plocka bort men hittar du favoriter du tycker inte borde vara det - plocka bort direkt. Jag skulle t ex aldrig plocka bort nr 11 med Jorma, eftersom det kan vara en häst som är överlägsen dessa - men Ti Amo från spår långt ut och där det finns ett koppel utmanare? Då är den inte så intressant. Våga rata - våga förlora när den där tråkiga favoriten vinner. Den kostar plats för en mer intressant häst i 9 av 10 fall!

Jag har missat på att plocka bort favoriter - men det tar du igen alla de gånger de inte vinner för de vinner inte så jäkla ofta! Sen gäller det ju dock att få med skrällen eller outsiderns så klart...
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
HuBBaBuBBa (+5)
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat