Visa ett inlägg
Gammal 2019-11-28, 07:38   #31
HuBBaBuBBa
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost Visa inlägg
jag hade utgång på Key Mom i första för att starta bra när favoriten föll. Sen hade jag en 3%-are som A-häst dessutom. utöver dessa två hade jag även Jormas favorit med nr 11 samt Ultra Bright från dubbla tillägg! Dock spikade jag två favoriter som jag trodde skulle elda runt om. Så jag är ändå nöjd med mina spikar. Sen att de inte orkar till mål - ja, jag har inget där bakom dessa som är intressant att spika. Hittar ju bägge vinnarna i dessa lopp med två eller tre hästar!

Den hade en bra tid på medel och det går oftast att dra av en sekund när det blir 500m kortare! Så den var tidig och intressant men jag fick inte med den pga spik. Men efteråt kan man alltid hitta vinnarna varför man skulle gjort si eller så. Frågan är bara om man är nöjd med sitt upplägg och vilka man spikade - oavsett om de vann eller inte!
Key Mom va en jättefin utgång och jag tänkte att nu sitter den
Den enda spiken jag satt va ju i sista hehe..
Man skulle spikat Robert Bergh i DD 1 för där hade jag tyo 8 streck och tog bort Bergh... Men jag trodde på skräll där och då tog jag bort Bergh helt enkelt som man ska göra sen att det inte gick är ju en annan femma men det är så du har lärt mig (ta bort favoriten om du nu tror på skräll där)
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat