Visa ett inlägg
Gammal 2010-10-05, 19:42   #13
svelander
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 54
Sharp$: 314
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SirGoGo Visa inlägg
Du spelar ett hemmasvagt djurgården mot ett bortastarkt timrå på den enda grunden att timrås kapten är borta pga skada? Har du undersökt hur det påverkar timrå? brukar dem spela sämre när han är borta? statistik på det? vad talar för att djurgården vinner mer än att hårde hardy inte sitter säkert i båten längre?

Tycker det är väldigt märkligt och tycka det är ett bra spel till 2.00 bara. Om du inte spelade för du hejar på djurgården så antar jag du spelar för du kollar på matchen. Det är inget fel på det, du får tycka vad du vill, samtidigt som jag får det. Vi är inte överens, det är ok. Det finns ett forum för man ska diskutera.




Nej jag spelar verkligen inte djurgården för att Timrås kapten är borta, jag nämde bara att han var borta! Vilket han varit större delen av säsongen och det har ingen större betydelse. Nämde att han var borta och att nisse ekman var borta i djurgården!
Jag tycker personligen Styf är helt värdelös så verkligen inte pga skadorna!

Sen nämner du statistik, visst skulle jag kunna sitta och skriva vad de har för inbördes möten, hur timrå är borta mot djurgården osv! men jag skrev också att jag skrev ihop reken 10 min innan matchstart! och hann inte kolla upp särskildt mycket.

Jag rekade för att jag tror att djurgården kommer vinna! Om du tror tvärtom respekterar jag absolut! Men att du sågar reken helt och hållet när jag skrev ihop den på 5 minuter känns sådär!
Men som du säger! ett forum är som sagt ett forum
svelander är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat