Visa ett inlägg
Gammal 2010-10-05, 23:19   #2
apekatt66
 
apekatt66s avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 543
Sharp$: 1129
Standard

Tror mycket på att Dynamo Riga får spö på grund utav att de ärligt talat är rätt kass på pappret och lever mycket på hårt jobb. Och jag har svårt att se att de skall jobba hårt i en träningsmatch...och tycker 1.75 är lite för högt. Men har lite ont i äggstockarna för den här matchen.

Teg som har imponerat stort på mig skall ta kassa Kalix hemma en vanlig dag. Teg behöver dessutom vinna den här typen av matcher om de skall ha en chans på att gå till Allettan och genom det få fler derbyn i vinter....ser typ 1.50 som riktigt odds eller något åt de hållet.

I samma serie så funderar jag på om inte Björklöven är värda en slant efter hur de har spelat hittills under säsongen och under försäsongen(slog ju bl.a. Luleå)...kände spontant att 1.90 var bra men funderar på om jag kanske undervärderar Asplöven i och med att de har många bra spets-spelare på Div1-nivå.

I AS hittade jag egentligen inga spel, även om jag tycker att både ditt IKO-spel och överspelet i ÖIK-VIK låter bra. BHC-matchen spelar jag inte på i och med att jag har problem att bedöma den objektivt och ÖIK skall jag titta mer på.

Vill att bolagen skall släppa fler odds på Div1 nu

EDIT: Rätta lite och vill säga att betclic visar framfötterna som vanligt och har 3.50 på IKO.
__________________
Finska killar sover de också!

Senast redigerad av apekatt66 den 2010-10-05 klockan 23:27.
apekatt66 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat