Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-05, 22:59   #12
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Frasse77 Visa inlägg
Det som hände igår är i mina ögon extremt allvarligt, när man direkt försöker lura allmänheten. För kan inte se det på ngt annat sätt, när man väldigt många gånger väljer prata ner Disco och sedan spika på sitt eget system. Är glädjande att det tas upp detta forumet för i vanlig travmedia kommer det inte sägas ett ord. För där lever man gott på att hålla varandra bakom ryggen.
Det där med Skoglund och Disco igår blev väldigt fort en "sanning". Jag var en av dem som tog upp det, men sa aldrig att det var så. Bara att det såg misstänkt ut, och att det är konstigt att det inte varit uppe för debatt tidigare. Det finns inte tillräckligt med incitament för Skoglund att göra det där med uppsåt. Och det var ganska verkningslöst förmodligen. De sa ju inte att det var något negativt med hästen ens. Bara att den trendade och undrade vad det berodde på.

Men det är bra med debatt! Skulle kunna leda till att skärpa regelverket till att täcka sånt här. Så vi kan få lite mindre rum för spekulationer om att saker och ting kanske inte går riktigt rätt till. Alldeles oavsett om de nu faktiskt går rätt till eller inte.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat