Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-07, 14:22   #9
ExtremtRik
 
ExtremtRiks avatar
 
Reg.datum: dec 2013
Inlägg: 2 245
Sharp$: 2984
Standard

Personligen blir jag mindre och mindre sugen på att spela hos ATG, fast jag hatar ju även deras hemska sajt, ett svårmanövrerat monster som blir värre och värre ... man trycker på en sak som inte är färdigritad och hamnar på någon sida som man absolut inte tänkt sig hamna på.

Fler och fler onödiga funktioner i en monolitisk design som aldrig var eller kommer bli modern, saknar målgrupp och i stort sett allt som kunde göra den användbar (saknar är iofs fel då där är alldeles för mycket skit på fel ställen).

Trots detta massiva onödiga innehåll ligger tex hästens stamtavla tre klick bort, motsvarande info på Racebets hovrar man fram utan att ens klicka en gång... deras sida laddas på ett ögonblick, ATG laddar när den vill om den vill och hoppar sedan fel när man försöker använda den.

Något så uruselt att man bara häpnar..

Ovanpå detta dessa popups om spelaktivitet i otid, utloggningar som i stort sett omöjliggör andelsspel (eller varför skapas där helt plötsligt kopior som inte är andelsspel av dessa kuponger?).

Jag har till och med missat inlämning av en vinnande trio pga av att jag fick en popup att jag hade en enligt mjukvaran(?) tveksam insättningsgräns... hur kan något sådant hända mitt i en spelsession när jag inte ens samma dag försökt göra en insättning??

Buggar och obefintlig design, allt är en enda jävla röra, skämmes ATG !

Senast redigerad av ExtremtRik den 2020-01-07 klockan 14:36.
ExtremtRik är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat