Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-07, 18:35   #35
Bullo
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 394
Sharp$: 4766
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av grobben Visa inlägg
Problemet är att det finns ytterst få på Atg live och Kanal 75 som är duktiga spelare.
Per Skoglund är programledare, och även om jag personligen redan för längesedan tröttnat på hans skådespeleri när han sätter sig själv i centrum, förstår jag absolut att nybörjare kan uppskatta hans roll där. Från att vara programledare till att plötsligt ge ut tips är dock en märklig väg att vandra som bara kan hända inom travet.

Matteus är med rätta en uppskattad stallbacksreporter även om han kommer ifrån ämnet allt oftare på senare dagar. Plötsligt ska han också ge ut klara kort innan lopp, det är ju helt sjukt hur en häst på grund av en reporter utan spelkunskap kan sjunka från 20 ggr till 5 ggr sista minuterna på grund av något sånt. Hur tänker svenska folket?

Skulle vilja se Lasse Grankvist i hockeystudion vara programledare första perioden för att plötsligt bli spelexpert i period två för att period tre vara ute och intervjua på isen. Det händer såklart inte och inte inom andra idrotter heller...förutom travet.

För att återgå till ämnet, svårt att veta vilka man ska lita på. Tycker personligen att Leon är överlägsen på ATG Live när det kommer till spel och han har många fina idéer så där finns ärlighet med goda analyser i botten. Många lyssnar på omåttligt populära Hultman samt Forsgren eftersom de har enorma kunskaper kring sporten men det är något helt annat än spel. För att vara ärlig, de är helt iskalla spelmässigt. Lika underbart sköna de är att lyssna på i deras djupa kunskapsbank kring sporten trav är de hemska att lyssna på gällande speldelen.

Mattias Anderberg har enorma kunskaper kring spel. Han får istället vara stallbacksreporter och programledare. Ytterst märkligt med den kompetensen! Komiskt i sig när 3/3 deltagare i Vass eller Kass inte förstår något alls kring spel när programledaren i samma program (Mattias) är överlägsen spelmässigt.

Travets stora tv problem enligt mig, fel person på fel plats eller kanske mer korrekt personer med fler roller än de behärskar.
Jag var ju den som gav Hultman cred i denna tråd och känner att jag är tvungen att utveckla det resonemanget lite med tanke på vad tråden utvecklats till(ej negativ bemärkelse). För mig handlade tråden om vem jag litar på av de som syns i olika rutor, jag litar på Hultman. Trådskaparen hade ett exempel där man kanske inte litar på en tv-person. Jag har inte hyllat Hultman som spelare men håller iofs inte med dig om att han är helt iskall, han har ju lirat in lite deg till hans andelsköpare. Jag litar däremot på hans omdömen vad gäller värmningar mm då jag tycker han sitter på en grym kunskap kring detta, till skillnad från mig som inte har ett dugg bra öga för värmningar.
Bullo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat