Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-10, 19:24   #69
Trazan
 
Trazans avatar
 
Reg.datum: jan 2019
Inlägg: 63
Sharp$: 2550
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Ska ta en extra kik på den, men tror jag har hygglig koll på den sen innan. Minns den som ett trögt ök som borde vara väldigt missgynnad av distansen. Och jag gillar inte hästar som går från Leangen (speciellt om det inte ens vinner där) till V75.

Djus-hajpen har spillts ut orättvist mycket på brorsorna tycker jag. Många som hyllar Mats men jag tycker han har ganska långt upp till Magnus. Men såklart en jäkla skillnad från tränarn Arne. Minst 40 pannor viktfördel till att börja med.
Jag gissar att du kanske inte följer vardagstravet i Norrland stenhårt? Den allmänna uppfattningen bland mig och de travintresserade som jag känner här uppe är att båda bröderna är mycket vassa och ungefär jämngoda. Jag vet många som håller Mats som strået vassare till och med. Magnus har ett härligt stuk i jänkarvagnen och känns väldigt modern i körstilen medan Mats kanske mer påminner om den äldre generations kuskar och har ett väldigt brett register som kusk.

Kanske lite off-topic men kände att jag inte kunde lämna ditt påstående oemotsagt. Sen är det ju som bekant så att smaken är som baken.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
SO (+40)
Trazan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat