Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-11, 12:28   #148
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mackpeter Visa inlägg
Håller inte med dig om alla slutsatser - men respekterar att du vet vad du gör och varför. Du har en odefinierad målsättning, där hög utdelning ingår, och där konsekvent alla streck är ett led att nå målet. Dessutom är du både ordentligt påläst, mattesnille, erfaren och kunnig om spel på hästar.. .

Vi som konstruerar system att säljas till ett 30-tal "svensson" har en annan målsättning. Mina kunder klarar inte, att systemet missar Propulsion eller Indra's Secret. Och de klarar heller inte något annat än ett enkelt matematiskt system. Dessutom måste det låsas lördag kl 10.30.

Sedan gör jag ett eget annorlunda system, som inlämnas strax före start. Det här tycker jag är en jätterelevant diskussion, som kan föras i en separat tråd.
Ja det bygger ju lite på den typen av spelare som hänger här och som är kunder på vår tillsammans-butik Västertorps. På vanliga butiker går det inte hem att spela på det här viset.

Vi testade lite att köra renodlade favorit-system under förra året för vi trodde att en del ändå ville ha det. Men det fanns inte intresse, så köparna vill uppenbarligen att vi går åtminstone en liten bit utanför boxen. Och det passar hur vi vill spela så det är en perfekt match!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat