Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-12, 11:42   #325
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mikaels Visa inlägg
Hur hög är omsättningen?...tål spelformen mer än ett fåtal seriösa, ibland kan man vara tvungen att vara lite tyst om man hittat en sån liten guldgruva...kom just på ett exempel, en snubbe märkte att dom hade samma ritualer vid fotbolls-VM och det lag domaren pekade på fick välja sida, dvs dom andra fick avsparken, detta skedde en dryg minut innan och han hade ca 30 sek på sig att spela...det går han ut med på en spelsida med runt hundra personer, det höll en match till(hann själv tjäna en lax på detta)...
39k bara överlag, men 88k i snitt på lördagar. Så det är inte mycket. Det ser inte ut att växa heller just nu, men om de är smarta så trycker de på med marknadsföring för jag tycker spelformen är suveränt kul och framförallt och viktigast att den nog är en skitbra inkörsport till spelare som inte hittat till travet än.

Din jämförelse där haltar lite tycker jag men jag förstår din poäng. Hade aldrig fått för mig att skriva ut det någon annanstans, men man får ganska mycket ut av det här forumet och då tycker jag inte det är mer än rätt att dela med sig när man hittar något bra. Även om man eventuellt förlorar lite edge på det. Och det gäller ju allt man skriver här.

Sen kanske jag inte skriver ut min kompletta strategi när jag hittar något bra, sånt får man lista ut själv.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
mikaels (+5)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat