Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-14, 01:02   #1
yoozoo
 
yoozoos avatar
 
Reg.datum: maj 2012
Inlägg: 2 142
Sharp$: 8103
Standard

V75 Kalmar - 18 Januari


Tänkte dra igång tugget inför lördagens race, har inte mer än ögnat igenom listorna men så här går i alla fall min första tanke:

Avd 1) 5 Lyx Håleryd och 6 Dancing in the Rain mina klara A-hästar, tidiga favoriten 4 Cactus har jag aldrig varit såld på och den åker bara med som eventuellt 4-5 streck, rysaren i loppet kan vara 14 Apple Rose som får duktige Henriette Larsen i sulkyn.

Avd 2) 7 Il Duce Boko stor favorit och det ska den väl vara men troligtvis inte mer än max utgångshäst för min del då det finns gott om godis bakom, 10 Barbaresco V.W med ÖK kan det vara nåt?

Avd 3) Inte det tuffaste guldloppet man sett, får för mig att med lite fart på tillställningen så kan även en sån som 12 Linus Boy sticka nosen först, förstår dock inte vf 2 Olle Rols är så pass betrodd även ifall omsättningen är låg så är han i nuläget andrahandare bakom den berättigade favoriten 5 Gareth Boko.

Avd 4) Stolopp och jag tyckte om intrycket ifrån 10 Seven Karats i sin debut för PU senast får det tidiga tipset, 7 Divine med EA upp än så länge ospelad...hmm många med chans!

Avd 5) Jag fattar för allt i världen inte vf 1 Niky Flax fortsatt blir betrodd trots att vinsterna uteblir och liksom i avd 1 så är även denna tidiga favoriten max 4-5 streck för mig. Bästa hästarna förrutom 3 Secret Mission har fått sämsta spåren 11 & 12.

Avd 6) Så som 2 Atik D.L har sett ut på sistone tänker jag inte spekulera i förlust här.

Avd 7) Avslutningsvis ser vi 4 Man At Work som favorit och visst kan den kanske vinna men här finns ett helt gäng med roliga streck, för att nämna någon så tycker jag 1 Eldorado Mearas & 2 Velasquez Gar är klart spelvärda ifall de fortsätter vara singelprocentare!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Dahle (+7), viking90 (+7)
yoozoo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat