Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-01-14, 02:02   #1
 
yoozoos avatar
 
Reg.datum: maj 2012
Inlägg: 947
Sharp$: 4884
Standard

V75 Kalmar - 18 Januari


Tänkte dra igång tugget inför lördagens race, har inte mer än ögnat igenom listorna men så här går i alla fall min första tanke:

Avd 1) 5 Lyx Håleryd och 6 Dancing in the Rain mina klara A-hästar, tidiga favoriten 4 Cactus har jag aldrig varit såld på och den åker bara med som eventuellt 4-5 streck, rysaren i loppet kan vara 14 Apple Rose som får duktige Henriette Larsen i sulkyn.

Avd 2) 7 Il Duce Boko stor favorit och det ska den väl vara men troligtvis inte mer än max utgångshäst för min del då det finns gott om godis bakom, 10 Barbaresco V.W med ÖK kan det vara nåt?

Avd 3) Inte det tuffaste guldloppet man sett, får för mig att med lite fart på tillställningen så kan även en sån som 12 Linus Boy sticka nosen först, förstår dock inte vf 2 Olle Rols är så pass betrodd även ifall omsättningen är låg så är han i nuläget andrahandare bakom den berättigade favoriten 5 Gareth Boko.

Avd 4) Stolopp och jag tyckte om intrycket ifrån 10 Seven Karats i sin debut för PU senast får det tidiga tipset, 7 Divine med EA upp än så länge ospelad...hmm många med chans!

Avd 5) Jag fattar för allt i världen inte vf 1 Niky Flax fortsatt blir betrodd trots att vinsterna uteblir och liksom i avd 1 så är även denna tidiga favoriten max 4-5 streck för mig. Bästa hästarna förrutom 3 Secret Mission har fått sämsta spåren 11 & 12.

Avd 6) Så som 2 Atik D.L har sett ut på sistone tänker jag inte spekulera i förlust här.

Avd 7) Avslutningsvis ser vi 4 Man At Work som favorit och visst kan den kanske vinna men här finns ett helt gäng med roliga streck, för att nämna någon så tycker jag 1 Eldorado Mearas & 2 Velasquez Gar är klart spelvärda ifall de fortsätter vara singelprocentare!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Dahle (+7), viking90 (+7)
yoozoo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-14, 08:09   #2
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Ort: Bromma
Inlägg: 8 729
Sharp$: 4640
Standard

Därför att Olle Rolls slog Jairo som skulle vara så "bra" (skithäst och skitkusk enligt min mening) ursäkta språket... och nästan vann från dödens sist så formen är väl kraftigt på gång och en Olle i sitt bästa är inte dålig. Kanske kan vara anledningen.

Mvh
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Dahle (+5)
HuBBaBuBBa är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-14, 12:52   #3
 
yoozoos avatar
 
Reg.datum: maj 2012
Inlägg: 947
Sharp$: 4884
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
Därför att Olle Rolls slog Jairo som skulle vara så "bra" (skithäst och skitkusk enligt min mening) ursäkta språket... och nästan vann från dödens sist så formen är väl kraftigt på gång och en Olle i sitt bästa är inte dålig. Kanske kan vara anledningen.

Mvh
Missförstå mig inte jag blev liksom du och många andra fullständigt såld på hästens inställning när hästen radade upp grymma insatser för cirka 2 år sedan, men ingen seger på förra årets 13 starter samt att det känns lite som att hästen bränt sitt bästa krut och nu är man uppe i guld...chans, ja en outsider kanske men ska inte vara över 7-8% men är streckad på 17% just nu
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
HuBBaBuBBa (+5)
yoozoo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-14, 13:16   #4
 
Reg.datum: aug 2018
Inlägg: 195
Sharp$: 1287
Standard

AVDELNING 1

Jag gillar 9 Ivana Boko och givetvis hade hästen haft toppchans att blanda sig i segerstriden senast utan galoppen. Springspår nu igen, men bara tre hästar på start vilket underlättar. Lyckas Marc pricka rätt kan det bära hela vägen till ledningen och då får övriga vara bra.

AVDELNING 2

7 Il Duce Boko ska vara favorit och han blir svårslagen om Marc lyckas köra sig till tät. Men hästen är fortfarande lite färsk och det är ingen jag vill gå rakt ut på då jag anser att det finns några hyggliga motbud.

10 Barbaresco V.W. har sett fin ut på slutet och visat prov på gott gry för dagen. Senast höll han bra som tvåa bakom en överlägsen Atik D.L., men det är inte tuffare emot nu. Örjan upp kan alltid ge bra effekt och det kan nog gå undan när Kihlström vrider på.

12 Global Venture var jämnspelad med favoriten för två starter sedan, men fick då ge vika när denne spurtade förbi över ”stretchen”. Läget nu är lite besvärligt och det är givetvis fördel stall Lugauer i spårlottningen, men ofta kan man faktiskt hamna ganska bra på det från spår tolv. Ska ses med viss chans.

AVDELNING 3

Det är inte den bästa gulddivisionen, men samtidigt har vi sett mycket värre. Det här fältet innehåller inte lika mycket föredettingar som vi är vana vid att se på vintern och flera hästar kommer med form.

Egentligen är det svårt att ge tipset till någon annan än 6 Stepping Spaceboy med tanke på den form han har visat. Han kommer ifrån en seger i guldfinalen på Solvalla och här räds han inte konkurrenterna. Läget är däremot lite annorlunda och det är inte givet att han kommer till spets, vilket är hans favoritposition. Får han göra jobbet utvändigt kan det bli tufft och jag överlåter tipsettan.

3 Baron Gift gillas och i spets biter hästen ifrån sig riktigt bra. Då han trivs i front lär den primära taktiken vara att försöka hålla ut konkurrenterna och bjuda upp till en rejäl match. Lyckas ekipaget undgå en alltför plågsam inledning kan det bli seger för ”Baronen” igen.

5 Gareth Boko stegade undan till en enkel seger senast efter att ha placerats i ledningen vid ett tidigt skede. Loppet sade inte så mycket och det är svårt att säga hur långt han duger när han nu ska starta i guld. Men det rör sig om en klasshäst i grunden som kan bli farlig med en ryggresa.

2 Olle Rols var positiv bakom Baron Gift senast och känns klart på gång. Ready Cash-sonen är stenhård i ljusa stunder och nu kanske han kan slippa göra grovjobbet.

AVDELNING 4

14 Vikens Fingerprint har utvecklats ordentligt under säsongen och visar prov på en väldig hårdhet. Senast gjorde hon det godkänt men hade väl inte en av sina bättre dagar när hon blev nerspeedad över upploppsrakan. Andra förutsättningar nu med spårtrappa och många hästar framför. Henriette kommer nog behöva sända framåt ganska tidigt, men det är en skicklig kusk som alltid ser till att ha krafter kvar när det vankas upplopp.

15 Under The Counter håller jag också högt och det är sådana här lopp hästen trivs bäst med. Enbart ston emot och hon får utnyttja sin hårdhet under slutvarvet. Det optimala löpningsförloppet är ryggen på ovanstående när denne avancerar, för när hon sedan får spela ut speeden är det inte många som kan svara om hon har en bra dag. Hästen avslutade rappt bakom Cupido Sisu och Highspirit senast och Jepson upp för första gången.

5 Viola Grif hade jag kikat lite på inför senast och jag tyckte att det såg ut att vara en intressant märr för framtida starter. Hästen blev fast i ryggar med krafter kvar och Sofia var klart nöjd med insatsen. Stallet är optimister nu och då hästen har visat tidigare att hon trivs i spets låter det som att man är sugna på att se henne där.

7 Divine är härdad i tuffa sammanhang och får Adielsson upp. Erik har kört hästen med bravur tidigare och lyckas han bara hitta ned i andraspår tidigt blir ekipaget att räkna med.

13 Quiz Töll är ganska kapabel när hon löper upp till sitt bästa, men hur är det fatt med formen? Flera galopper i raden känns inte heller särskilt roligt på en normalt sett ganska stabil häst. Kanske är hon mer osäker barfota och då hon har gjort topplopp med skor bör årstiden vara en fördel. Till låg procent känns hon ändå streckvärd.

AVDELNING 5

Lyckas 3 Secret Mission trycka sig till ledningen ska han normalt sett bli svårslagen över distansen. Hästen har visat att han är effektiv i den positionen och det är förstastrecket.

Det främsta motbudet är 1 Niky Flax som avslutade bra bakom Harran Boko och Pastor Power senast. Här fick Johan spår ett och laddar han ordentligt kan hästen öppna riktigt bra. Han kan nog tänkas göra ett försök mot Henriette i spetsstriden och oavsett spets eller rygg ledaren ska häst och kusk räknas.

5 Roofie är även han tränad av Johan och den här hästen har utvecklats i rätt riktning efter alla årgångslopp. Formen ska vara bättre än senast och det gäller för Christoffer att slinka ned i en vettig position. Blir det sedan lite körning i loppet sitter han bakom en häst vara spurt biter bra.

12 Pastor Power hade givetvis haft toppchans från ett bra spår, men läget gör uppgiften väldigt svår och det krävs en hel del klaff.

AVDELNING 6

2 Atik D.L. sprang bara på senast och vann överlägset. Det är en högkapabel sort och från ett bra läge är favoritskapet befogat. Jag köper dock inte den höga procenten då han möter mer rutinerade hästar nu, vilka har mer pengar på kontot.

4 Devs Dragon kan öppna och Erik vet hur man sänder från start. Det låter småuppåt från stallet och hästen är obesegrad från ledningen, varför Erik kan tänkas prova i den positionen.

6 Dallas var jättebra senast och startar från ett klart godkänt läge bakom vingen. Är formen intakt ska han kunna blanda sig i striden återigen och det är ett tidigt bud bakom favoriten.

Man söker vinnarhålet med 1 Ingo som står sig väl i sammanhanget. Skulle luckan uppenbara sig vet vi att hästen är tuff över upploppet och han ska ses med chans.

Av övriga är 7 Claude Debussy meriterad för klassen och 10 Vagabond Bi står perfekt inne i loppet och kan en hel del.

AVDELNING 7

Här tror jag omgångens bästa spik finns i 3 Man At Work. Örjan sitter upp och han vet om att hästen är allround och kan vinna med flera upplägg. Det ska vara en god segerchans.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Dahle (+7), yoozoo (+7), Tirich (+10), viking90 (+7), asgaya3141 (+7)
Piraten är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-14, 14:46   #5
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Ort: Bromma
Inlägg: 8 729
Sharp$: 4640
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av yoozoo Visa inlägg
Missförstå mig inte jag blev liksom du och många andra fullständigt såld på hästens inställning när hästen radade upp grymma insatser för cirka 2 år sedan, men ingen seger på förra årets 13 starter samt att det känns lite som att hästen bränt sitt bästa krut och nu är man uppe i guld...chans, ja en outsider kanske men ska inte vara över 7-8% men är streckad på 17% just nu
Jag menar bara vad andra kan tro eller så. Själv är jag väl inte heller så såld på den men när man minst anar det så vinner den. Lite klurigt lopp men Baronen lär ju sitta i spets? Sen kan det ju bli en ordentlig körning mellan några kanske.

Spetshästen vill man ju ha och om den blir hårt ansatt några till.

Mvh
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
yoozoo (+7)
HuBBaBuBBa är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-14, 14:53   #6
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Ort: Bromma
Inlägg: 8 729
Sharp$: 4640
Standard

Hade Önas Nougat vunnit sist så hade den varit rätt hårt betrodd nu och lär väl komma till spets från spår 5. Undrar om inte detta loppet va i planen med tanke på att det nog är en kortdistanshäst enligt mig. Kanske kan bli svårt att plocka ner denna men upploppet är hyggligt långt på Kalmar sen kommer troligtvis det bli körning mellan Erik och Per så klockorna stannar så sitter Örjan och gottar sig och bjuder Erik på en öl efter jobbet

Du kan ha helt rätt här men hade inte Erik vart med så vette tusan om inte 5an hade kunnat vunnit från spets.
HuBBaBuBBa är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-14, 15:12   #7
 
Reg.datum: jun 2014
Inlägg: 4 014
Sharp$: 16800
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
Hade Önas Nougat vunnit sist så hade den varit rätt hårt betrodd nu och lär väl komma till spets från spår 5. Undrar om inte detta loppet va i planen med tanke på att det nog är en kortdistanshäst enligt mig. Kanske kan bli svårt att plocka ner denna men upploppet är hyggligt långt på Kalmar sen kommer troligtvis det bli körning mellan Erik och Per så klockorna stannar så sitter Örjan och gottar sig och bjuder Erik på en öl efter jobbet

Du kan ha helt rätt här men hade inte Erik vart med så vette tusan om inte 5an hade kunnat vunnit från spets.
Då får jag komma med min vanliga kommentar och påminna dig igen.
Per Nordström, V75, .........
Får plats på en garderad lapp, men inte som någon spik.
Denna gång är chansen avsevärt bättre än sist, men för mig bara en i mängden.
Dahle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-14, 15:29   #8
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Ort: Bromma
Inlägg: 8 729
Sharp$: 4640
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Dahle Visa inlägg
Då får jag komma med min vanliga kommentar och påminna dig igen.
Per Nordström, V75, .........
Får plats på en garderad lapp, men inte som någon spik.
Denna gång är chansen avsevärt bättre än sist, men för mig bara en i mängden.
Bra där Dahle! Fortsätt påminn mig för jag glömmer så lätt hehe

Nu vann han ju faktiskt förr förra gången men det händer ju inte så ofta.
Och det är verkligen ingen spik för mig för att Erik kommer vara med och köra för spets i säkert en halvtimme

Mvh
HuBBaBuBBa är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-16, 10:08   #9
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 954
Sharp$: 7160
Standard

Nästan skrattretande att se hur otur Baron Gift haft med startspåren, tretton på raken spår 6 eller sämre...innan dess så spetsade den enkelt från innerspår och vann, har visat upp rejäl startsnabbhet från invändiga spår och jag har svårt att tänka mig att SS har minsta möjlighet att ta sig förbi och väl i spets så körs ju BG där, RNS är nog(eller kommer att bli) väl medveten om detta...5 grader varmt, ingen nederbörd och ganska måttlig vind ser det ut att bli i Kalmar på lördag...jag tar 3,50 på Unibet(även 3,50 på svs)...och lyfter på hatten om SS sänker BG från dödens...

Senast redigerad av mikaels den 2020-01-16 klockan 10:15.
mikaels är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-16, 10:11   #10
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 304
Sharp$: 1668
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av yoozoo Visa inlägg
Missförstå mig inte jag blev liksom du och många andra fullständigt såld på hästens inställning när hästen radade upp grymma insatser för cirka 2 år sedan, men ingen seger på förra årets 13 starter samt att det känns lite som att hästen bränt sitt bästa krut och nu är man uppe i guld...chans, ja en outsider kanske men ska inte vara över 7-8% men är streckad på 17% just nu
Lär hamna runt 10-strecket före start lördag.
Jajjan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-16, 13:55   #11
 
mr_stylezs avatar
 
Reg.datum: nov 2011
Ort: Lund
Inlägg: 664
Sharp$: 1725
Standard

Vilken otroligt kul omgång! Dåliga favoriter, 2 fulla stolopp, flera av mina favorithästar med... Njuter redan!

Korta tankar redan nu :

1: 1,4-12 Svårt stolopp, väldigt jämnt, blir säkert skräll här! Twilight Brodda har superform, jättebra sist, bara 2% är helt galet! 1an ska alltid passas, enda på start som kan vinna och får garanterat bra resa härifrån, under 1% i nuläget.....

2: Här blir 7an stor favorit, bästa hästen, men osäker, lite ojämn och inte supersnabb från start, kan bli dryg inledning här, måste garderas!
Jag tar 1,6,7,19,10,12 här , 1an har spåret och bra kusk i voltstart (adielsson), passa den, 3% nu!

3: Kul guldlopp, inte alltför hög klass men den av 3 lr 6 som tar spets har ju givetvis en superchans, blir de stenhård körning mellan dessa båda så tar jag med 5an och kanske 9an med som kan profitera på högt tempo.

4: Sofia Aronson lät mycket uppåt på Viola Grif, spår 5 skitbra spår i spårtrappa, fast med sparat senast... Given spik för mig. Svårt bakom krävs nog en 7-8 streck här för o vara säker.

5: Här kommer ett trevligt 3hästarlås för mig :
Bästa hästen nr 3
Bästa formen nr 11
Bästa spåret nr 5
Klappat och klart!


6: Givetvis vinner 2an detta vid sunda vätskor, men blir superfavorit och hästar kan svika av olika anledningar... har jagat nr 9 Karissa Bo länge nu, har rygg på favoriten från start, ska väl kunna undvika o bli fast denna gången, sviker 2an så vinner 9an tror jag.. 3% mot favoritens 67%.. måste bara dubbla med den!
(Dallas nr 6 blir säkert en del spelad här med men den är bäst på kort, tror inte den vinner detta)

7:Tyckte inte Man at work var överdrivet bra sist, ingen häst jag tagit till mig direkt blir för hårt spelad!

Givet att gå på formhästarnas formhäst nr 1 Eldorado Mearas som vinner med lucka och nr 5 Önas Nougat som enkelt tar spets igen och är ute på rätt distans som näst senast.
Årets bästa lås hitills sett till % tycker jag. Hade 1an haft säg spår 2 lr 4 lr liknande så den suttit i andradpår hade jag vräkt in allt jag haft på tvilling, nu får man va mer försiktig.

Hoppas man slipper massa strykningar nu, ju fler hästar ju svåreare ju mer pengar.

Nu kör vi!
__________________
Kuskar som inte försöker vinna, kanske inte bör vara kuskar.....

Senast redigerad av mr_stylez den 2020-01-16 klockan 13:57.
mr_stylez är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-16, 14:12   #12
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 954
Sharp$: 7160
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mr_stylez Visa inlägg
Vilken otroligt kul omgång! Dåliga favoriter, 2 fulla stolopp, flera av mina favorithästar med... Njuter redan!

Korta tankar redan nu :

1: 1,4-12 Svårt stolopp, väldigt jämnt, blir säkert skräll här! Twilight Brodda har superform, jättebra sist, bara 2% är helt galet! 1an ska alltid passas, enda på start som kan vinna och får garanterat bra resa härifrån, under 1% i nuläget.....

2: Här blir 7an stor favorit, bästa hästen, men osäker, lite ojämn och inte supersnabb från start, kan bli dryg inledning här, måste garderas!
Jag tar 1,6,7,19,10,12 här , 1an har spåret och bra kusk i voltstart (adielsson), passa den, 3% nu!

3: Kul guldlopp, inte alltför hög klass men den av 3 lr 6 som tar spets har ju givetvis en superchans, blir de stenhård körning mellan dessa båda så tar jag med 5an och kanske 9an med som kan profitera på högt tempo.

4: Sofia Aronson lät mycket uppåt på Viola Grif, spår 5 skitbra spår i spårtrappa, fast med sparat senast... Given spik för mig. Svårt bakom krävs nog en 7-8 streck här för o vara säker.

5: Här kommer ett trevligt 3hästarlås för mig :
Bästa hästen nr 3
Bästa formen nr 11
Bästa spåret nr 5
Klappat och klart!


6: Givetvis vinner 2an detta vid sunda vätskor, men blir superfavorit och hästar kan svika av olika anledningar... har jagat nr 9 Karissa Bo länge nu, har rygg på favoriten från start, ska väl kunna undvika o bli fast denna gången, sviker 2an så vinner 9an tror jag.. 3% mot favoritens 67%.. måste bara dubbla med den!
(Dallas nr 6 blir säkert en del spelad här med men den är bäst på kort, tror inte den vinner detta)

7:Tyckte inte Man at work var överdrivet bra sist, ingen häst jag tagit till mig direkt blir för hårt spelad!

Givet att gå på formhästarnas formhäst nr 1 Eldorado Mearas som vinner med lucka och nr 5 Önas Nougat som enkelt tar spets igen och är ute på rätt distans som näst senast.
Årets bästa lås hitills sett till % tycker jag. Hade 1an haft säg spår 2 lr 4 lr liknande så den suttit i andradpår hade jag vräkt in allt jag haft på tvilling, nu får man va mer försiktig.

Hoppas man slipper massa strykningar nu, ju fler hästar ju svåreare ju mer pengar.

Nu kör vi!
Tror liksom du att ÖN tar spets och därifrån ska slås, dock inte lika säker på att han tar längden på FF...
mikaels är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-16, 14:19   #13
 
mr_stylezs avatar
 
Reg.datum: nov 2011
Ort: Lund
Inlägg: 664
Sharp$: 1725
Standard

Sant där, 4an är ruggigt snabb med, men då Erik kör och Inte Adrian så tror jag han är mer villig att släppa, särskilt då den är ny i klassen och han vet hur bra 5an är på kort och i spets.. stor chans luckan kommer och/eller de kan lifta med till en bra placering och till och med vinna med lite flyt.

Kanske helt fel resonerat men så tror jag
__________________
Kuskar som inte försöker vinna, kanske inte bör vara kuskar.....
mr_stylez är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-16, 14:23   #14
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 40
Sharp$: 133
Standard

Tidiga Tankar Kalmar.

V75 1) Ganska lurigt 15 hästars lopp. Femte gången gillt för 4 Cactus ? Har bränt som favorit 4ggr och känns sårbar den här gången oxå.
8 Very Many Legs duger gott i klassen och fixar Johan volten så kan det räcka långt.
12 Beluga West har pausat och risigt läge men ibland går Unters hästar som tåget efter paus.

V75 2) 7 Il Duce Boko blir väl storfavorit på läge och form i luriga klass 2. Men i lägsta klassen har det skrällt förut.
10 Barbaresco V.W. har gått bra hela hösten och Örjan upp är inte fel.
12 Global Venture är Stall Untersteiner helnöjda med. Bör bevakas.

V75 3) I en som vanligt vinterslumrande halvtrött gulddivision är det två formhästar som sticker ut. 3 Baron Grif och 6 Stepping Spaceboy är ett ganska stabilt men lite tråkigt tvåhästarslås.

V75 4) 15 ston igen. Dock lite högre klass. 5 Viola Grif har Sverige debuten avklarad är nog med på linjen här.
10 Seven Karats strör Peter lovord om i stallet och han har ju några att välja på. Finfin nykomling i stallet.
11 Uappa Di Azzura har läget emot men är en kämpe som går hela vägen.
14 Vikens Fingerprint gav sig senast men normalt är hon med på linjen. Toppsto.

V75 5) 3 Secret Mission är väl hästen att slå. Perfekt läge och bra form.
1 Niky Flax är en typisk skrällhäst som vinner när man minst anar. Ok spåret kan vara en fälla.
5 Roofie är väl lite missgynnad med skor. Men definitivt bättre än raden. Härdad i hårda gäng. 5% !!

V75 6) 2 Atik D.L. Lekte med dom senast och risk för en repris. Har dock startat 5-6 veckor på raken och kanske kan det komma en reaktion ?
1 Ingo är en finfin travare hos duktige Christoffer med sina Cheri hästar. Farlig med smygare.
9 Karissa Bo spurtade syl vasst senast efter sen lucka och såg läcker ut. Tränaren Sybille Tinter har Klaus Kern gener i blodet. Bara en sån sak.

V75 7) 3 Man At Work blir väl dunderfavorit och är väl svår att fälla men jag vill nämna :
2 Velasques Gar som kämpat på länge och gått bra i skymundan.
9 M.T. Mighty Winner är Unters val av 3 dugliga bronshästar från stallet. Känns som en liten signal. Står dessutom perfekt inne.

Det blev lite Untersteiner framtungt inlägg ser jag men Peter är väl taggad efter semester och Johan har bra kusk form (Som vanligt)
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Dahle (+10)

Senast redigerad av Efterhandaren den 2020-01-16 klockan 14:35.
Efterhandaren är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-16, 14:36   #15
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 954
Sharp$: 7160
Standard

- Vi har haft lite knepiga lägen i de två senaste starterna så det var skönt att se ett bra spår nu. Näst senast gjorde han ett jättelopp, men han började pulla mitt i loppet vilket gjorde att han blev trött, men han stod ändå hem väldigt bra. Jag tror att det är ett tecken på att formen verkligen sitter där och senast satt han kvar med väldigt mycket sparat. Visst kanske Per laddar med sin häst, men jag tror det måste till en jäkligt snabb häst för att ta hela längden på honom. Sedan kan jag inte riktigt hästarna invändigt, men jag hoppas att vi kan ta oss förbi dessa. Når vi ledningen skulle jag tro att det är hästen att slå och det är väl ungefär samma hästar som han mött tidigare. Vi kommer eventuellt att pröva ett nytt bett den här gången, men det får Erik avgöra efter värmning. Sedan får vi se om vi har på det norska huvudlaget som vi haft i de två senaste starterna. Jänkarvagn som tidigare, säger Lars I Nilsson... Senast var det en sämre prestation utan att han var sjuk eller så, men han är väldigt känslig när han ligger på vilket han gjorde då. Han blir väldigt trött de gångerna och han har känsliga luftvägar, det har hänt tidigare att han inte får tillräckligt med luft vilket då också gör honom trött. Hade jag kört någon sekund snabbare kanske det gått annorlunda, men vi får ta igen det här. Jag vet att Franklin Face är snabb ut, men jag kommer ladda rejält och jag tror även att han kommer klara av att gå i dödens över den här distansen bara han får ett jämnt tempo. Jag är som sagt inte orolig över insatsen senast och tror på ett nytt bra lopp här. Vi ändrar ingenting utan fortsätter med en murphybländare och svensk jänkarvagn, säger Per Nordström...saxat ur travrondens tips, kvart i sju på lördag har vi svaret, både på spetskörningen och vem som vann...
mikaels är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg