Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-18, 11:20   #62
Piraten
 
Reg.datum: aug 2018
Inlägg: 591
Sharp$: 5514
Standard

Håller helt och hållet med Hubba gällande Man At Works prestationer. Det är ju bra lopp han svarar för och det är mest otur att han inte har fått sätta nosen först när han varit betrodd.

Men det där är vanligt förekommande inom travet, att stirra sig blind på statistiken utan att kolla vad som ligger till grund för det hela. Jag brukar ofta ta upp när jag spikade Shadow Gar över medeldistans som ett exempel. Hästen hade inte vunnit över distansen på två år och det lyftes upp som ett stort orosmoln, men det var ingen så kallad ”expert” som nämnde vilka hästar hon hade mött.

Det är likadant gällande Under The Counter som jag gillar starkt. Hästen har inte vunnit på ett år, nej det är sant. Men hur många nämner att hon har stångats mot tuffa hingstar och valacker i silverdivisioner, stått på tillägg mot hästar som Fleet Admiral och mött toppston.

Hästen spurtade rappt senast bakom Highspirit och Cupido Sisu, vilka är rutinerade herrar. Nu står hon äntligen inför en passande uppgift med bara ston i fältet och det finns andra hästar som kan göra jobbet. Kalmars upplopp är ganska långt och procenten är för mig ett skämt.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
SO (+10), Wenkatesch (+5), HuBBaBuBBa (+5)
Piraten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat