Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-18, 11:51   #63
Shooter
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 775
Sharp$: 37680
Standard

V75-1) Vinnaren står helt klart med 20 m tillägg. 5-6 streck och man bör vara säker.
V75-2) Stor favorit är Il Duce Boko med Marc Elias. Han kör till spets och får sitta i orubbat bo. Värst emot är Global Venture från 12:e och därefter Örjans uppsittning. De måste få svårt att störa favoriten och Ottens Flamma tror jag inte offrar sig.
V75-3) En öppen Gulddivision där de flesta tycker att det ska stå mellan de två spetsaspiranterna. Jag lägger på ytterligare tre streck och känner mig säker.
V75-4) Spårtrappa. Jag gillar Vikens Fingerprint, som är en av två hästar som tjänat över miljonen, men lutar ändå åt att spika Viola Grif. Hon har ett lopp i kroppen sen hon kom från Italien, står bra till och kan vara hur bra som helst. Med ytterligare några starter så kanske hon står längst bak i ett sånt här lopp. Det gäller att ta dem när de är färska och inte överstreckade.
V75-5) Spik på Secret Mission.
V75-6) Atik D.L. har gjort det väldigt bra på slutet, men inte många hästar tar fyra segrar i rad. Omgångens största favorit och det rensar bra med någon annan som etta. Jag garderar med tre streck, men hade gärna haft råd med fler.
V75-7) Som "alla" vet så gillar jag inte att sitta tunn i sista loppet. Fem streck får det bli. Står över Randemar och M.T. Mighty Winner pga. spåren.

Lycka till!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
SO (+5), mackpeter (+5)
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat