Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-25, 08:37   #30
tvablaa
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 093
Sharp$: 6132
Standard

Kul omgång. Dagens tankar i nuläget:
1: Är enig i att Hazard Boko är ett måstestreck med Erik. Tycker dock kanske Sign me Up är förstarank, gör ju aldrig ett dålig lopp och har nu spetschans. Behöver nog även strecka Pascha då det ju nästan är tempogaranti med Doctorn i loppet. Och sen kan jag inte åka på Dom P när den nu har bästa spåret. Men Haugstad är ju ingen favorit. Är nästan sugen på att ta bort Doctorn..

2: Har varit inne på att spika Rapide Cash men dubblar nog med Örjan pga. omstartsrisken. Bakom dessa är det väl favoriten och övriga på tillägg. Fleur Mearas är bra men borde bli väl tufft från det här läget.

3: Vill eg. inte alls spika Disco från bakspår på kort. Men hittar nog inga bättre spikar tyvärr. Och som Hubba skrev, frågan är om inte Snowstorm ser till att det blir kört ok för Disco. Bakom favoriten är ju West Wing tidig som den har sett ut. Dock skillnad på spår 6 och 1. Men är ju snabb ut vad jag kan minnas. Vid gardering ska nog även 1,5,7 med.

4: Typiskt en eller många/alla. Favoriten verkar rätt klar om den/det inte strular. Men många roliga bakom. Jänkarvagn på 3 som det varnas för. Mitt tokdrag är 10 Blue Star Cantab som inte är streckad alls.

5: Tror Indy D blir favorit till slut och det med all rätt, klart förstastreck. 3 är mycket tidig bakom liksom 2. Tokdraget är 11 som kommer från formstall och gynnas av tempo.

6: Här har jag från början varit inne på Ingo, vilket även Berglund verkar vara (tyvärr). Hyfsad spetschans med. Favoriten är bra men jag tror inte den vinner från dödens. Odds Indicator är helt bortglömd nu pga. kusken, tidig vid gardering. Även här blir det dyrt att gardera, varken 10 eller 11 känns t.ex. chanslösa.

7: Här kan Ronaldo vara bara bäst som det är med finnarna ibland. Tycker dock Remarkable Feet måste med på läge och kusk. Mitt skrälldrag här är Global Unspoked.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+5)
tvablaa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat