Ämne: V86 12/2
Visa ett inlägg
Gammal 2020-02-14, 14:40   #158
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Strappa71 Visa inlägg
När man har "sin omgång" och får några 100k ( som såklart är en jättestor nominell summa ) istället för miljoner så är det ju en netto-badbeat på nästan hela beloppet.

För mig är en "vanlig" målfoto-torsk en del av spelet. "Min häst" var ju inte först i mål....det är sånt man får svälja anser jag.

I den där midsommaromgången 2005 var det precis som du beskriver för mig.

I V75-4 hade jag två hästar. Andrahandaren+30-oddsare. Andrahandaren vann på målfoto ( nos ).

I V75-5 sprack jag på 5 hästar där mina hästar var 2-3-4-5-6a i mål. Slagen med nos av en som var spelad ungefär lika mycket.

Mitt tröstpris den gången var knappa 50k istället för ca 5M ( om jag får med mig båda utnosningarna istället ) . Det kändes ändå som "vinst" för mig eftersom 6+5 gav betydligt mer än jag kunde drömma om.

Bara att gneta på vidare i travspels-livet alltså...


Alla har vi olika syn på vad som känns värst att drabbas av.

Jag vet vad min "skräck" är iaf
Sorry att jag grävde fram det begravda minnet hos dig, sånt svider en del. Det jag väl far efter är att det här med varvade tillsammans-system nu är lika mycket en del av spelet som ett tajt målfoto. De finns där och kommer att göra det även framöver. Och båda kan slå åt både det positiva och negativa hållet. Därför jag jämför dem som paralleller på samma tema.

Sen kan man ju hoppas att de begränsar varvningen till en sansad nivå framöver när det här uppmärksammas allt mer. 5 varvningar till exempel som kanske kunde vara en lagom nivå. Då blir det mycket tydligare vad man köper in sig på, man vet att det är varvat max 5ggr. För frågan är ju hur spelhämmande det skulle vara med en sån begränsning. När det ligger hundra spel på vissa butiker. Då väljer man väl en annan andel av samma spelare, eller hänger på någon annan man tror på. Sen finns det såklart sätt att ta sig runt en sån begränsning. Öppna ett nytt system och varva 5ggr till om man vill vara oärlig på det viset. Men att strunta i att sätta regler för att det finns kryphål att kringgå dem är inget jag är en fan av (jag vet redan att vi tycker olika där).
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat