Ämne: V86 12/2
Visa ett inlägg
Gammal 2020-02-14, 15:41   #161
Gotland
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 767
Sharp$: 9023
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Sen kan man ju hoppas att de begränsar varvningen till en sansad nivå framöver när det här uppmärksammas allt mer. 5 varvningar till exempel som kanske kunde vara en lagom nivå. Då blir det mycket tydligare vad man köper in sig på, man vet att det är varvat max 5ggr. För frågan är ju hur spelhämmande det skulle vara med en sån begränsning. När det ligger hundra spel på vissa butiker. Då väljer man väl en annan andel av samma spelare, eller hänger på någon annan man tror på. Sen finns det såklart sätt att ta sig runt en sån begränsning. Öppna ett nytt system och varva 5ggr till om man vill vara oärlig på det viset. Men att strunta i att sätta regler för att det finns kryphål att kringgå dem är inget jag är en fan av (jag vet redan att vi tycker olika där).
Max fem låter faktiskt rätt rimligt. Det skulle ju göra det mer tydligt för köparen åtminstone. Men tänk på stackars Widén & co som då måste tiofaldiga sina antal lappar för att dra in lika mycket deg i provis... Är nog rätt stor risk att det blir "Widéns lilla 2" osv.

Det var ju någon på Kungsfrukt som öppnade 3-4 versioner av samma maxvarvade lapp några omgångar efter att han haft en bra period...

__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat