Visa ett inlägg
Gammal 2020-02-22, 09:20   #51
valo
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5158
Standard

RADEN

För nästan exakt tre år sedan tog jag 7:an på Axevalla. Spikade då en 25-oddsare. Någon sådan blir det inte idag. Självklart är jag lite skrockfull ändå...förgäves skulle jag tro. Har kanske inte feelingen från den gången.

1: 8 Nero Maximus spik. Burning Man var i mitt tycke inte direkt överlägsen senast. Slog en 18-oddsare med en nos. Örjans verk. En strykning gynnar min lite.
2: 3, 12, 14. Framspår och bakspår är tanken här. Trean ska inte underskattas!
3: 2, 7, 8. Antingen spikar man favoriten som var väldigt bra senast eller också får man bra betalt för en bra häst som skräller. Jag väljer det senare. Men svårt lopp, öppet efter favoriten.
4: 3, 4, 5, 12. Täcker in Melanders med toppkuskar och tar med stora snackisen för säkerhets skull. Täckte in Westholm för två veckor sedan men åkte nesligt dit på Elian Web. Grovt tjänstefel!
5: 1 Ace To Play spik. Tycker det här är ett fynd. Både snabb och stark! Gillar också det jag sett av unge Lindberg. Lindbergarna har skrällt förr på V75 genom åren. Minns Lanson.
6: 3, 5, 10, 12. Svag gulddiv. Blir inte förvånad om Piraten vinner. Perfekt bana för honom och är det det minsta tungt är han den som kan gå in till slut på det långa upploppet. 7% på en häst som sprungit in 18 milj. och är bra på långt och med Erik! Startar väldigt ofta normalt men den här vilan kan ha gjort susen på gamla dar. Skulle vågat spika men det finns ett frågetecken just för vilan (och åldern). Rakethäst till bra odds.
7: 3, 10, 12. Skippar Grainfield, en häst som jag var på när den skrällde första gången. Tror det är lite trött nu. Örjan kan småskrälla här med häst som just nu går väldigt jämnt och bra. Och - den kanske roligaste. Hur fort har inte Nicky Flax gått i loppen! Vann ju
för några månader sedan från framspår mot tuffa konkurrenter. Senast fick den speeda för mycket i korta ryck. Hoppas Johan kan lotsa den fram i slagläge och trycka till Jag tror den kan vinna och rakethäst blir det också. Kan vänta länge och spela ut speeden. Kul drag!

Lycka till!

Senast redigerad av valo den 2020-02-22 klockan 10:01.
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat