Visa ett inlägg
Gammal 2020-02-22, 09:22   #52
flaquelg
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 59
Sharp$: 2679
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mr_stylez Visa inlägg
Överskattade favoriter är (och detta kan man få äta upp totalt):

Zenzero Jet nr 2 avd 3. Krävdes bara 5-16temposista kilometern sist för att vinna, flera som underpresterade och såg bättre ut än vad det var den insatsen. Klart det är en fin häst, men möter bättre hästar nu, trög ut, och både 4 5 6 har absolut toppform och är väl så bra som favoriten tycker iaf jag. Dem tre går före i min ranking.

4an får ta över spets från 3an, 5an ärspurtstark som tusan och 6an kan mycket väl parkera i dödens tidigt.. vad ska då 2an göra?
Blir det för hårt tempo så kommer även 10 och 12, kanske även 7 8 9 göra sig gällande i spurten... nej här ska garderas!

Velvet Gio nr 2 avd 6.
Väl medveten om att det är bästa hästen så är det väldigt tydligt att han blir mycket sämre med skor, och det måste man ta med i beräkningen då han är 46% just nu.
Bakom lurar många bra hästar som vanligen är en klass sämre än favoriten men som alla kan slå till om den bara är 10 m sämre än vanligt med skor..
Jag kommer strecka alla utom nr 1 som jag inte kan se vinna loppet.

Först bakom tycker jag 7,6,8 är, men alla andra kan med vinna med rätt lopp! Här kan skrällen komma som fixar miljonerna.

Bränner båda dessa och man drar in säg en 5e rankade i båda loppen.. då ligger man bra till =)
Tiderna för Zenzero Jet är kanske inte så imponerande men om man tittar på hur han vinner så blir man imponerad. Han gör loppen nästan helt och hållet själv, får inte smyga med och vila nånting utan bara maler på och går undan. Hur många gör det i den klassen? Jag kommer också att gardera pga procenten och något hårdare motstånd men jag blir inte förvånad om han bara är bäst. På tal om motstånd så är väl Armour As en ganska bra häst....
flaquelg är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat