Visa ett inlägg
Gammal 2020-03-18, 15:36   #12
SO
 
SOs avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 1 808
Sharp$: 3718
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SO Visa inlägg
Äntligen kom listorna. Hjärtat i halsgropen vid kollandet.Jodå Y E S Y E S Y E S. Pulsen steg.

Samtidigt är det många okända namn i avdelningarna så det blir att utnyttja lopparkivet denna gång, Undrar förresten om inte Norrlands Scott tar hem kallisloppet ? Fick ju en rejäl genomkörare senast av ägaren. Tror John Östman vet bättre, att utnyttja speeden på slutet i stället. Ser verkligen fram emot denna gång Vi kör med 25 andelar i bolaget.
Kunde inte hålla mig och vänta tills travronden kommer i morgon utan köpte V75 Guiden. Bara för att få stöd för mitt drag i avd 1. Ojoj, har inte kunna få mer positiv läsning. Lovade mig att spika Lets go Earnie nästa gång hästen kom ut. Fantiserade om att han skulle anmälas till V75. Yes!

Vid segern i Umeå gick hästen med VÄLDIGT TUNGA SKOR eftersom banan var svår och bland annat isfläckar. Vann ju väldigt lätt till ofattbara oddset 7,16. Dessutom går Earnie givetvis med markant lättare skor nu. Springspår passar bra säger Niklas och han är inte rädd att ta ett tredjespår i första kurvan. Gått framåt formmässigt med det loppet i kroppen och var mycket fin i måndagsjobbet. Niklas har haft en längre formsvacka men fick väl förhoppningsvis tillbaka självförtroendet efter segern i Umeå.

Allt över 4 i odds räknas som "stöld" och "olovligt förfogande av statliga medel". Har ju haft bra utdelning på mina drag sista halvåret och känner verkligen för Earnie denna gång. Vill inte att det ska hända oförutsedda saker under loppet som förstör vinstchansen. Spiiiiik.
SO är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat