Ämne: DIV 1 13/10
Visa ett inlägg
Gammal 2010-10-13, 12:18   #11
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Forumets egna sir_lindh har en kanonrek

Citat:
Nynäs - Nacka 2.45 4u

Detta känner jag är ett riktigt bra spel. Innan säsongen började skulle jag värderat dessa lag till ungefär lika bra, med en liten fördel till Nynäs. Även om alla experter höll Nynäs som större favoriter så visste jag att Nacka alltid är starka. Nu har det gått en bit på säsongen och resultaten speglar lagens insatser hyfsat tycker jag.

Nynäs har inlett svagt och inte alls levt upp till förväntningarna. Man har framförallt väldigt stora problem med försvaret, vilket jag fick se klart och tydligt i förra matchen. Målvakterna har ett snitt på insläppta mål på 4,16 resp. 5,85. Detta är givetvis inte målvakternas fel, det är två duktiga målvakter, men siffrorna speglar ändå hur dåligt försvarsspelet är. Det är pga detta som man ligger näst sist i tabellen med enbart 5 pinnar. Trots att Nynäs på pappret har en väldigt bra lag har man inte lyckats få ihop laget och hittat ett spel som fungerar.

Nacka statistik den senaste tiden är inte något bländande, 6-1 och 7-1 förluster de två senaste. Det är dock viktigt att poängtera att dessa matcher var mot två topplag, Visby som är riktigt tuffa att möta på bortaplan där de kör på utav bara fan. I matchen mot Huddinge var man länge med och låg bara under med 1-2 inför sista perioden. Sedan rasade man dock och släppte in 5 kassar i sista. Pga detta tror jag att Nacka kommer komma ut och vara grymt revanschssugna i dagens match!
Man vill tillbaka och vända trenden.

2,45 tycker jag helt klart är ett fint överodds på tvåan här! Själv hade jag kanske värderat denna till 2 ggr degen. Jag tror att anledningen till att oddset är så högt här är för att Nacka har torskat de två senaste matcherna ganska klart. Jag ser det dock inte som något problem här, för jag vet att man gärna vill studsa tillbaka efter två torsk mot topplag. Trots dessa två förluster verkar man dock ha spelat hyfsat bra och därför investerar jag 4u i tvåan här!
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat